Rubrieken overzicht

Laatste Nieuws

Welkom

Welkom op MKB-bedrijvengids.nl de site waar u altijd het voor u geschikte bedrijf kunt vinden.

MKB-bedrijvengids, de duurzame bedrijvengids voor het midden- en kleinbedrijf.

(Member van Duurzame Diensten en Producten)

Bezoek ons ook op facebook of twitter

Update Tijdelijk ongemak:

De sitemap van www.mkb-bedrijvengids.nl heeft onlangs een nieuwe update gehad. Hiermee is deze ook weer "up to date" en zijn alle problemen verholpen.

 

Behalve uw bedrijf succesvol promoten op de site MKB-bedrijvengids.nl zijn wij ook dè partner voor de volledige promotie van uw bedrijf waarbij u o.a. kunt denken aan Copywriting, Public Relations, Webdesign, Drukwerkverzorging, Ontwerp, Grafische vormgeving, enzovoort. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionals.

Voor iedere "klus" op het gebied van de promotie van uw bedrijf hebben wij de juiste professionals beschikbaar.

Kortom, Media Service Nederland kan de promotie van uw bedrijf verzorgen van A t/m Z waarbij onze specialisatie voornamelijk ligt bij het totale Midden- en Kleinbedrijf.

Volg MKB-bedrijvengids.nl ook via twitter of facebook

Indien u hieronder klikt op "lees meer" kunt u alle relevante informatie lezen over het doel van MKB-bedrijvengids.nl

De website mkb-bedrijvengids.nl heeft een eenvoudig doel, een complete database voor het midden- en kleinbedrijf voor Nederland (en omstreken).

U kunt eenvoudig zoeken door bijvoorbeeld een branche (bijvoorbeeld aannemer) in te typen in het zoekvenster. Mocht u echter de bedrijfsnaam kennen, dan kunt u deze ook eenvoudig invoeren en vervolgens op "zoek" klikken.

Mocht u de melding krijgen: "Er konden geen bedrijven worden gevonden in onze database", dan kunt u eenvoudig op de reeds bestaande rubrieken zoeken, door op rubrieken overzicht te klikken.

U krijgt dan toegang tot alle rubrieken op alfabetische volgorde.

Behalve een compleet eigen front- en backend zijn er ook diverse trucs aan het systeem toegevoegd om het nut van de website te verhogen.

Zo kan men eenvoudig zoeken op bedrijfsnaam/activiteit en lokatie of per rubriek.

Met een stukje techniek, kan ook op afstand gezocht worden ! Door gebruik te maken van Google API's wordt bij de bedrijven altijd een zogenoemde longitude en latitude opgeslagen.

Dankzij deze informatie en een (zeer complexe) sql-query wordt het mogelijk om te zoeken op afstand.

Dus wilt u alle makelaars in een straal van 50 kilometer rondom een plaats, dan vult u dit simpelweg in en zullen alle makelaars (uit de database) worden getoond.

Behalve deze uitgebreide zoek-functionaliteit is het verder mogelijk om, indien u een bedrijf gevonden heeft, simpelweg de routebeschrijving op te vragen. U typt uw adres en woonplaats in en vervolgens wordt de route-omschrijving (met kaart) getoond. Deze kan (uiteraard) gelijk worden uitgeprint.

Op een site als deze mag natuurlijk een recensie/beoordelingssysteem niet ontbreken, dus ook deze functionaliteit is toegevoegd. En de meest recente recensies worden op de FrontPage getoond (uiteraard mooi aangekleed).

Mkb-bedrijvengids.nl is de site met een zeer complete functionaliteit (zoals de mogelijkheid voor adverteerders om zelf online hun gegevens te wijzigen).

Van zowel onze gebruikers als bezoekers ontvangen wij inmiddels niets dan lof, de manier waarop de bedrijven in onze digitale gids worden weergegeven en de functionaliteit van mkb-bedrijvengids.nl kent zijn weerga niet, zoals de mogelijkheid om direct uw route te plannen en zeer uitgebreide zoekfuncties.

Op de website is het mogelijk om een bedrijfsprofiel in te voeren en afhankelijk van wat instellingen (enkele tegen betaling) kan men hier uitgebreid een eigen bedrijfspagina maken welke door de SEO (zoekmachine optimalisatie) beter gevonden zal worden.

Tot slot kunnen bedrijven zich ook aanmelden als "in the spotlight" bedrijf. De bedrijven in de spotlight worden (random) getoond op de homepage om zodoende meer bezoek naar hun profielpagina en/of website te trekken.

 
Aanmelden bedrijven & voordelen adverteren

U kunt uw bedrijf vermelden op onze site, hierbij heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam, adresgegevens, en bedrijfsomschrijving te plaatsen op MKB-Bedrijvengids.nl

Bij de gratis (basis) vermelding is het plaatsen van links NIET toegestaan.

U kunt echter ook kiezen voor een betaalde vermelding, waarbij alle contactgegevens, links naar websites en/of e-mail adressen wel worden weergegeven.

Voor de mogelijkheden kunt u telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het contactformulier contact met ons opnemen.

Wij adviseren u om in uw bedrijfsnaam geen tekens te gebruiken zoals: &, @, é, &, ë enz. dit kan namelijk resulteren in een fout in de automatisch aangemaakte url van uw bedrijf.

I.p.v. bijvoorbeeld het & teken kunt u beter het woord en gebruiken.

In de bedrijfsomschrijving (bedrijfspresentatie) kunt u de tekens wel gebruiken.

Lees meer...
1
Fietspoint Kranendijk
Stationsplein 12
7201 ML
Zutphen
Categorie: Fietsen, Tweewielers
Openingstijden Winkel Maandag t/m vrijdag : 7:30 - 19:30 Zaterdag : 9:00 - 13:00 Zondag : 10:00 - 13:00 Openingstijden stalling (Stalling is gratis) ...
2
Wieringa Tweewielerservice
Roostenlaan 59
5644 GB
Eindhoven
Categorie: Fietsen, Tweewielers
Wieringa Tweewielerservice in Eindhoven ...... de tweewielerspecialist van Eindhoven
3
Tweewielercentrum Zoetermeer
Broekwegzijde 118
2725 PE
Zoetermeer
Categorie: Fietsen, Tweewielers
Tweewielercentrum ZoetermeerBroekwegzijde 118 - 2725 PE ZoetermeerTel: 079-331 04 34 In dit filiaal in het winkelcentrum de Leyens kunt u terecht voor alles wa...
4
Tweewielercentrum Robert Vermeulen
Wilhelminastraat 78
4564 AB
Sint Jansteen
Categorie: Fietsen, Tweewielers
Tweewielercentrum Robert Vermeulen is dè tweewielerspecialist in Sint Jansteen U kunt hier terecht voor o.a. : Fietsen Scooters Motoren Qua...
5
Van der linden tweewielerspecialist
Groeneweg 18
1381 CM
Weesp
Categorie: Fietsen, Tweewielers
6
J. dorland fietsreparaties
Klaverstraat 22
6991 VR
Rheden
Categorie: Reparaties, Fietsen, Verhuur
7
Kraaijenzank tweewielers
P. de hooghstraat 21
7412 RV
Deventer
Categorie: Fietsen, Tweewielers
8
Fietspunt BV
Nobelstraat 293
3512 EM
Utrecht
Categorie: Fietsen, Tweewielers
FIETSPUNT   Reparatie en verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen.        REPARATIES KLAAR BINNEN 24 UUR !!     
9
Ado Bikes Ede
Maandereind 41 A
6711 AB
Ede
Categorie: Fietsen, Tweewielers
Ado Bikes Ede"Kwaliteit is nog nooit zo voordelig geweest.'' Dat is het motto bij ADO Bike Verkoop & Reparatie aan de Grotestraat 41a in Ede. U bent bij ADO BIK...
10
Rijwielshop Station Emmen
Stationsplein 14
7811 GC
Emmen
Categorie: Fietsen, Verhuur
RIJWIELSHOP STATION EMMEN, Uw fietsen specialist in Emmen en omstreken!De fietswinkel in de kelder van het NS station te Emmen, ruimer dan de bovenkant doet ver...

MKB Bedrijvengids maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Bevestigen