lavos reiniging bv

lavos reiniging bv
Adres: Korbeel 2
Postcode: 1261 LC
Plaats: Blaricum
Telefoonnummer: 035-2031032
Rubriek(en):

Beschrijving:

Onze jarenlange ervaring in de wereld van de schoonmaak en facilitaire dienstverlening zetten we graag in om iemand als u te helpen bij het creëren van een schone en frisse woon- of werkomgeving.

Tijdens de vele opdrachten die we de afgelopen jaren voor grote en kleine opdrachtgevers hebben uitgevoerd hebben we onszelf telkens de uitdaging gegeven de opdrachtgever te overtreffen in zijn of haar verwachtingen.

Tijdens de uitvoering van deze opdrachten hebben we niet alleen veel ervaring opgedaan voor wat betreft alle mogelijke schoonmaakmethodes, we hebben ook veel kennis opgedaan met verschillende reinigingsmiddelen en -apparatuur. Hierdoor kunnen we ons team snel en effectief inzetten.

Wij hebben onszelf als doel gesteld te groeien en de allerbeste en toonaangevende ondernemer te worden in ons vakgebied, daarom willen we ook dolgraag voor u aan de slag. Onze voorwaarden zijn net zo transparant als het werk wat we opleveren. Voor ons voordelige uurtarief van 16,50 gaan wij graag aan de slag voor u.

Ik hoor graag van u of ons team voor u aan de slag mag om uw woon- of werkomgeving kraakhelder op te leveren.