Sloan Led

SloanLed logo
Adres
Argonstraat 110
Postcode
2718 SN
Plaats
Zoetermeer
Telefoonnummer
088-1244900

Beschrijving

SloanLED Meer dan 50 jaar briljante verlichting 

Sloan Company is opgericht in 1957 en had oorspronkelijk als doel het ontwerpen en ontwikkelen van uiterst betrouwbare verlichtingsproducten voor de lucht- en ruimtevaart.

Begin jaren ’70 ontwikkelde Sloan Company zich tot trendsetter in LED technologie en de overgang naar SloanLED werd een feit.

Vandaag de dag, zoals onze naam al doet vermoeden, richten wij ons volledig op LED’s en zijn we toegewijd om betrouwbare, kwalitatieve LED systemen te leveren aan de sign industrie.

Het bedrijf is een pionier op het gebied van toegepaste lichttechnologie-oplossingen met een visie om de wereld te verlichten. Het is onze missie om innovatieve, op toepassingen gebaseerde lichtoplossingen te leveren aan onze klanten in de signage-, retail-, sport-, horeca-, petroleum- en commerciële markten. Door te anticiperen op de behoeften van onze klanten, ontwerpen, testen en leveren we uitgebreide oplossingen die rekening houden met de totale eigendomskosten, het rendement op de investering maximaliseren en een positieve ervaring bieden. We werken samen met onze toonaangevende partners om technologie te benutten, ons te concentreren op onderzoek en onze organisatie, processen en producten continu te verbeteren. Al meer dan 60 jaar biedt SloanLED de beste LED’s en ondersteuning, superieure technische assistentie en ongeëvenaarde klantenservice.

SloanLED, met hoofdkantoor in Ventura, Californië met een Europees verkoopkantoor in Nederland, is gepositioneerd om meerdere marktlocaties te ondersteunen en kosten en productie over de hele wereld te beheren.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze eigen website, natuurlijk kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. 

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 10 augustus 2022 René de Haas