Test Mijn Allergie

Test Mijn Allergie
Adres
Postbus 97656
Postcode
2509GB
Plaats
Den Haag

Beschrijving

NAUWKEURIGE ZORG VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR

Wij bieden medische diensten in de vorm van thuistesten van bloed zonder doorverwijzing van uw huisarts. Wij zijn een team van medische professionals, waaronder artsen en microbiologen, die een vooruitstrevend idee hebben om de reguliere zorg te ontlasten en aan te vullen. Wij geloven dat kwalitatieve en betrouwbare zorg beschikbaar moet zijn op het juiste moment voor iedereen die dat nodig heeft. Een proactieve houding creëert gezondheidszorg die mensen in staat stelt om gezondheid te monitoren en daarmee preventief ziektes te voorkomen.

Bij ons kunt u terecht voor een breed en gevarieerd aanbod van bloedwaarden testen, zoals bijvoorbeeld algemene preventieve gezondheidschecks, allergie onderzoeken, en soa testen. Speciaal voor sporters bieden wij nu ook bloedonderzoek sport aan om de sportprestaties te optimaliseren. Onze bloedtests kunnen thuis worden afgenomen, waardoor u niet naar de huisarts of zelf naar een laboratorium hoeft te gaan. U kunt de regie nemen over uw gezondheid en bewuster worden door inzicht in uw bloedwaardes.

Onze testen worden verwerkt in een ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd Nederlands laboratorium, waarbij alle relevante waarden worden onderzocht. Onze artsen en microbiologen analyseren de resultaten en voorzien u van een helder resultaat en een advies op maat. Al onze producten voldoen aan de CE-markering en zijn daarmee in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidseisen, en getoetst aan alle toepasselijke EU wetgevingen.

Indien gewenst, kunnen wij u ook online coaching en consulten aanbieden om u te begeleiden en actief te ondersteunen in het verbeteren van uw gezondheid. Ons doel is om mensen in staat te stellen om toegang te krijgen tot kwalitatief hoogstaande zorg en daarmee bij te dragen aan een gezond en actief leven. Bij ons kunt u eenvoudig thuis uw bloedwaarden checken en bijvoorbeeld bloedonderzoek sport laten uitvoeren, zonder gedoe met huisartsbezoeken. Neem de controle over uw gezondheid in eigen hand en maak gebruik van onze gezondheidschecks om preventief ziektes te voorkomen en uw sportprestaties te optimaliseren.

Wat is een allergie?

Een allergie is een reactie van het immuunsysteem van het lichaam op een stof die normaal gesproken onschadelijk is. Deze stoffen, ook wel allergenen genoemd, kunnen van alles zijn: van pollen en huisstofmijt tot voedingsmiddelen en medicijnen. Wanneer iemand met een allergie in aanraking komt met een allergeen, maakt het immuunsysteem antistoffen aan die een allergische reactie veroorzaken. Dit kan leiden tot symptomen zoals jeuk, uitslag, een loopneus of geïrriteerde ogen of keel.

Welke soorten allergieën zijn er en hoe herken ik ze?

Er zijn verschillende soorten allergieën, waaronder voedselallergieën, inhalatieallergieën en huidallergieën. Bij voedselallergieën kunnen symptomen optreden als misselijkheid, diarree en
braken, maar ook jeuk en zwelling van de lippen, tong en keel. Inhalatieallergieën, zoals hooikoorts, kunnen leiden tot een loopneus, niezen en tranende ogen. Huidallergieën kunnen leiden tot jeuk, uitslag en zwelling.

Allergieën kunnen op verschillende manieren worden herkend. Sommige mensen hebben last van huiduitslag of jeukende, rode bultjes op de huid, terwijl anderen last hebben van een loopneus, niezen of geïrriteerde ogen en keel. Het is ook mogelijk dat mensen last hebben van maag-
of darmklachten, zoals diarree, braken of buikpijn.

Send Message

Datum 7 juli 2023 Vincent