ELFI Letselschade & Advies

ELFI Letselschade & Advies
Adres
Tussen Meer B 1
Postcode
1068 EX
Plaats
Amsterdam

Beschrijving

ELFI Letselschade & Advies
Het eerste interculturele letselschadebureau van Nederland

Wie zijn wij?

Al 15 jaar bieden wij onze diensten aan binnen de niet-westerse doelgroepen. Wij zijn één van de grootste, erkende letselschadebureaus in Nederland op het gebied van hulpverlening aan niet-westerse allochtonen, onder andere in het Russisch, Bulgaars, Turks, Arabisch, Pools en Engels.

Onze diensten

Wij zijn juridische specialisten die opkomen voor de belangen van mensen die slachtoffer zijn geworden van onder andere verkeersongevallen en bedrijfsongevallen.

Ons primaire doel is om het aanspreekpunt voor onze doelgroep (niet-westerse allochtonen in Nederland) te worden wat betreft hulpverlening bij letselschade.

Wij hanteren een diversiteitprincipe binnen een team van deskundigen, zodat iedereen vanuit eigen taal en/of cultuur kan worden geholpen. Uit jarenlange ervaringen is gebleken dat een juiste match met het referentiekader van het slachtoffer resulteert in een effectievere claimafhandeling en een op maat gerichte zorg voor cliënten.

Ons team

Wij hebben zeer ervaren juristen, adviseurs en letselschade-experts in dienst en laten ons bijstaan door externe medische van Triage. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Send Message

Datum 3 april 2018 René de Haas