Aanmelden: Ook uw bedrijf presenteren op MKB-Bedrijvengids.nl ?

U kunt zelf uw bedrijf/organisatie vermelden op MKB-Bedrijvengids.nl
Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam, adresgegevens, en bedrijfsomschrijving te plaatsen op MKB-Bedrijvengids.nl

Hiervoor dient u zich eerst te registreren. 

Na uw registratie voltooid te hebben kunt u vervolgens inloggen, en vervolgens uw bedrijf aanmelden op onze website.

Hierbij kunt u kiezen uit de basisvermelding (zonder kosten) of de betaalde vermelding. 

Wij hebben het voor u ook mogelijk gemaakt om online te kiezen uit de basisvermelding (gratis) of de betaalde vermelding, waarbij u online uw betaling kunt verrichten. 

Basisvermelding 

  • Bij de basis vermelding zijn het plaatsen van contactgegevens, links naar websites en/of e-mail adressen in de bedrijfsomschrijving niet toegestaan en worden de contactgegevens niet weergegeven.

Betaalde vermelding

  • Bij de betaalde vermelding zal er door ons zorg gedragen worden voor het correct weergeven van alle contactgegevens en eventuele links welke u in uw bedrijfsomschrijving heeft geplaatst.
  • Daarnaast zullen wij bij de betaalde vermelding ook zorg dragen voor snelle indexering bij Google van uw bedrijfspresentatie.
  • Tevens zorgen wij er bij de betaalde vermelding voor dat er een meta- en zoekwoorden onderzoek door ons zal worden verricht waarbij deze woorden zullen worden toegepast (Metatags / Keywords)
  • Dit zal de vindbaarheid en inleesbaarheid van uw bedrijfspresentatie vergroten waardoor uw bedrijfspresentatie sneller hoog in de zoekmachineresultaten te vinden zal zijn.

Natuurlijk kunt u ook voor de mogelijkheden ook telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het contactformulier contact met ons opnemen.


De voordelen van een betaalde vermelding in vergelijking tot een gratis vermelding:

De betaalde vermelding heeft natuurlijk als meerwaarde dat alle detailgegevens door ons op de site MKB-Bedrijvengids.nl zullen worden geplaatst.

Bij de betaalde vermelding bieden wij u de mogelijkheid om een (uitgebreide) bedrijfsomschrijving, en link naar zowel uw eigen website als e-mail adres te plaatsen, alsmede uw verdere contactgegevens, zodat potentiële cliënten direct door kunnen klikken naar uw eigen pagina op het internet hetgeen ongetwijfeld meer traffic (bezoekers) naar uw eigen website zal genereren, dan wel u per e-mail, fax of telefoon kunnen bereiken zonder verder te hoeven zoeken naar uw gegevens.

Tevens wordt er bij de betaalde vermelding een meta- en zoekwoorden onderzoek door ons verricht, welke de vindbaarheid en inleesbaarheid van uw bedrijfspresentatie vergroot waardoor uw bedrijfspresentatie sneller hoog in de zoekmachineresultaten te vinden zal zijn.

Tegen een meerprijs is het tevens mogelijk om vermeld te worden in “the spotlight” op de homepage van MKB-Bedrijvengids.nl waardoor uw bedrijspresentatie extra onder de aandacht zal worden gebracht.


Onze top 5 voor een goede bedrijfspresentatie

  • Uitstraling,

Zorg ervoor dat uw bedrijfspresentatie de juiste uitstraling heeft en bijvoorbeeld niet “schreeuwerig” overkomt.

Zie uw bedrijfspresentatie als uw “visitekaartje” voor potentiele cliënten.

  • Duidelijkheid,

Wat heeft uw bedrijf/organisatie te bieden ?

Zorg dus dat uw bedrijfspresentatie duidelijk is, zodat potentiele cliënten weten wat u hen te bieden heeft.

  • Onderscheidend,

In welke branche bent u werkzaam?
Wat maakt uw bedrijf zo bijzonder in deze branche? Oftewel de USP (Unieke Verkoop Punten)
Een heldere missie en visie die makkelijk te vertalen is naar de praktijk.

Wat doen ‘’we’’ in dit bedrijf werkelijk voor de klant ?

  • Een beeld vormen van een bedrijf,

Zorg ervoor dat potentiele cliënten direct een goed beeld van uw bedrijf kunnen vormen.

  • Last but not least,

Voorkom (spel)fouten in uw bedrijfspresentatie, laat deze anders vooraf lezen en eventueel redigeren door bijvoorbeeld een accurate secretaresse of door ons.

Datum 24 maart 2022 René de Haas