Welkom op MKB-bedrijvengids.nl dè site waar u altijd het voor u geschikte bedrijf kunt vinden.

MKB-bedrijvengids.nl  is dè site voor het zoeken en vinden van bedrijven, hun toeleveranciers en afnemers binnen het totale MKB.

De voordelen voor u als ondernemer om uw bedrijfspresentatie te plaatsen op MKB-bedrijvengids.nl zijn o.a.

  • Goede vindbaarheid (in o.a. Google)
  • Duidelijke bedrijfspresentatie
  • Meer potentiële cliënten
  • Meer bezoekers op uw eventueel eigen website
  • Regelmatig leuke acties en kortingen voor onze leden 

Bezoek ons ook op facebook of twitter

Let op:

Op dit moment bereiken ons berichten over bedrijvengidsmkb.com (of een sterk gelijkende naam).

Ze nemen in de meeste gevallen telefonisch contact met u op teneinde u te bewegen een NIEUWE opdracht aan te gaan danwel te beweren dat er al een overeenkomst zou zijn en u betaling verschuldigd zou zijn. Deze beweringen zijn NIET correct !.

Wij hebben geen enkele connectie met dit bedrijf en willen u ook adviseren om bij twijfel uwerzijds hier niet aan deel te nemen.

Graag verwijzen wij u hiervoor ook naar de Fraudehelpdesk alwaar u melding kunt maken indien u op een dergelijke wijze benaderd bent.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen ?

Behalve uw bedrijf succesvol promoten op de site MKB-bedrijvengids.nl zijn wij ook dè partner voor de volledige promotie van uw bedrijf waarbij u o.a. kunt denken aan Copywriting, Public Relations, Webdesign, Drukwerkverzorging, Ontwerp, Grafische vormgeving, enzovoort. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionals.

Voor iedere “klus” op het gebied van de promotie van uw bedrijf hebben wij de juiste professionals beschikbaar.

Kortom, Media Service Nederland kan de promotie van uw bedrijf verzorgen van A t/m Z waarbij onze specialisatie voornamelijk ligt bij het totale Midden- en Kleinbedrijf.

Volg MKB-bedrijvengids.nl ook via twitter of facebook

De website MKB-bedrijvengids.nl heeft een eenvoudig doel, een complete database voor het midden- en kleinbedrijf voor Nederland (en omstreken).

U kunt eenvoudig zoeken door bijvoorbeeld een branche (bijvoorbeeld aannemer) in te typen in het zoekvenster.

Mocht u echter de bedrijfsnaam kennen, dan kunt u deze ook eenvoudig invoeren en vervolgens op “zoek” klikken.

Mocht u met de normale zoekfunctie geen geschikt bedrijf kunnen vinden in onze database, dan kunt u eenvoudig gebruik maken van het uitgebreide zoekformulier.

Vult u hier zo veel mogelijk bij u bekende gegevens en alle overeenkomstige vermeldingen zullen vervolgens worden getoond.

Behalve een compleet eigen front- en backend zijn er ook diverse trucs aan het systeem toegevoegd om het nut van de website te verhogen.

Zo kan men eenvoudig zoeken op bedrijfsnaam/activiteit en locatie of per rubriek.

Met een stukje techniek, kan ook op afstand gezocht worden vanaf een bepaalde postcode, vul hierbij de volledige postcode in en kies eenvoudig de straal waarop u wenst te zoeken,  vanaf de door u aangegeven postcode.

Behalve deze uitgebreide zoek-functionaliteit is het verder mogelijk om, indien u een bedrijf gevonden heeft, simpelweg de routebeschrijving op te vragen via Google Maps.

U typt uw adres en woonplaats in en vervolgens wordt de route-omschrijving (met kaart) getoond. Deze kan (uiteraard) ook gelijk worden uitgeprint.

MKB-bedrijvengids.nl is de site met een zeer complete functionaliteit (zoals de mogelijkheid voor adverteerders om zelf online hun gegevens te wijzigen).

Op de website is het mogelijk om een bedrijfsprofiel in te voeren en afhankelijk van wat instellingen (enkele tegen betaling) kan men hier uitgebreid een eigen bedrijfspagina maken welke door de SEO (zoekmachine optimalisatie) beter gevonden zal worden.

Tot slot kunnen bedrijven zich ook aanmelden als “in the spotlight” bedrijf. Deze bedrijven in de spotlight worden (random) getoond op de homepage om zodoende meer bezoek naar hun profielpagina en/of website te trekken.

Datum 24 juli 2023 René de Haas