C magne

Adres
Jan Camperstraat 5
Postcode
6416 SG
Plaats
Heerlen
Rubriek(en)

Beschrijving

C'magne is de conceptontwikkelaar, realisator en exploitant voor gebouwen en gebieden die dringend aan nieuw leven toe zijn.

  • C'magne realiseert hergebruik van leegstaande of grotendeels onbezette gebouwen. Wij ontwikkelen vernieuwende concepten en blazen daarmee nieuw leven in deze bestaande complexen.
  • Eén gebouw of een voltallig bedrijventerrein? C'magne biedt vastgoedeigenaren en hun gebruikers een passende oplossing voor elk afzonderlijk huisvestingsvraagstuk.
  • Ieder gebouw moet zijn rendement opleveren. Dit bereikt C'magne door op een juiste manier bestaande gebouwen actief te beheren en te exploiteren, waarbij het ontzorgen van de gebouweigenaar altijd centraal staat.

C'magne neemt de mens als uitgangspunt in al hun opgaven. Niet het stapelen van stenen, maar juist het faciliteren van de gebruiker geeft een gebouw waarde. Service en dienstverlening aan zowel de vastgoedeigenaren als de daadwerkelijke gebruikers vormen daarom de basis van het nieuwe 'vastgoeddenken'.

Als vastgoedeigenaar investeer je bij C'magne in een solide en rendabele vastgoedbelegging. C'magne staat garant voor waarde-ontwikkeling als gevolg van een positieve cashflow door haar effectieve exploitatiewijze en dienstenlevering.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op. 

Send Message

Datum 3 april 2018 René de Haas