Brand Recruiters

Brand Recruiters
Adres
De Weegschaal 13
Postcode
5215 MN
Plaats
's-Hertogenbosch

Beschrijving

Wij zijn Brandrecruiters, uw hulp bij de Branding van uw vacatures!!

Wij heten Brandrecruiters omdat we op bedrijventerrein “de Brand” zitten maar ook omdat branding het woord is waarmee we u helpen. Branding staat voor merkenbouw en wij maken van vacatures een merk. Daarmee vinden we voor u de juiste kandidaten omdat we het merk weten te verkopen. Een vacature is bij ons een middel om tot de juiste kandidaat te komen. Dat doen we vanuit een jarenlange ervaring maar ook vanuit een moderne blik. Die moderne blik zorgt voor het vermarkten van uw vacaturevraag en ons aanbod van de kandidaten erna.

Het vermarkten van uw vacature met de ouderwetse degelijke manier van een werving- en selectiebureau maar daarnaast ook met de frisse blik van het anders omgaan met uw vacature. We gaan actief zoeken naar de juiste kandidaat. We spotten hem op alle social media maar wellicht ook op andere manieren. Het maakt ons niet uit als we maar de ideale kandidaat voor u vinden. Daar gaat het ons om, u toch ook!!

Brandrecruiters is een nieuwe dienstverlener met een jarenlange ervaring in het werven en selecteren van kandidaten in sales, Finance en marketing.

Send Message

Datum 3 april 2018 René de Haas