Coach Circle Coaches

Adres:
Groteweg 356a
Postcode:
5142 CD
Plaats:
Waalwijk

Beschrijving:
CoachCircle.nl is dé onafhankelijke site waar iedere coach of trainer zich binnen elk vakgebied uitgebreid kan presenteren.
Of het nu gaat om loopbaanbegeleiding, business-coaching, performance coaching, personal coaching of preventieve coaching.
Wij zijn een snel groeiend platform welke  onafhankelijke en zelfstandige coaches promoot die ie vanuit hun kennis en ervaring het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen als particulier, in scholen en andere organisaties ondersteunen.Coaches die bij ons zijn aangesloten begeleiden mensen individueel of in groep om weer gelukkig te worden, meer kwaliteit in het leven te brengen,doelen te bereiken, zichzelf te ontwikkelen, bewuster te worden van wie ze zijn en hoe ze willen leven.
We trachten de drempel naar hulpverlening te verlagen door coaching rechtstreeks in het onderwijs en de bedrijfswereld te brengen. We delen onze passie met mensen uit elke doelgroep om vaardigheden en kwaliteiten nog efficiënter te leren benutten via lezingen, workshops en opleidingen.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 26 september 2019 Daan