Colvan Netherlands B.V.

Adres: Distributieweg 13
Postcode: 2742 RB
Plaats: Waddinxveen
Rubriek(en):

Beschrijving:

Colvan International Forwarding is een allround expediteur en vervoert dagelijks grotere en kleinere partijen wereldwijd. Met ons wereldwijd netwerk van agenten, kunnen wij u in het gehele Verre- en Midden Oosten, maar ook in Noord- en Zuid Amerika van dienst zijn.

In een snel veranderende wereld waarin techniek en automatisering een steeds prominentere rol innemen, en dienstverleners steeds meer gebruik maken van website gekoppelde “systemen”, is er ook behoefte aan een dienstverlener die de weg weet in de jungle van rederijen, groupeurs, luchtvaartmaatschappijen, transportbedrijven, containertruckers, op-en overslagbedrijven en alle denkbare logistiek gerelateerde dienstverleners. Als im- of exporteur wordt u ook geacht op de hoogte te zijn van de regels die de douane hanteert om goederen de grens over te krijgen. Alle belangrijke informatie is op het internet te vinden, maar wij als expediteur denken met u mee.

U heeft geen tijd of zin om zelf uit te zoeken wat de beste logistiek oplossing is voor het vervoeren van uw goederen. Als importeur of exporteur van goederen bent u druk met dat waar u goed in bent. Het ontwikkelen en verder uitbouwen van uw producten en de verkoop ervan.
Dat is uw core-business.

Het organiseren van vervoer, efficiënt, kwalitatief goed en tegen concurrerende tarieven is de core-business van Colvan International Forwarding.