EMD Mobility Support

Adres:
Zonnebaan 18
Postcode:
3542 ED
Plaats:
Utrecht

Beschrijving:

EMD Mobility Support, voor al uw chauffeursdiensten! Wij leveren chauffeursdienten op maat, bent u opzoek naar een privé/directiechauffeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom EMD Mobility Support?
Service. Dat is waar wij voor staan. Wij begrijpen als geen ander dat iedere klant uniek is en dat iedereen zijn eigen wensen heeft. Elke dienst die wij leveren is daarom een maatwerk oplossing, toegespitst op de specifieke behoeften van de klant.
Flexibiliteit staat bij EMD Mobility Support hoog in het vaandel. Natuurlijk kunnen vergaderingen uitlopen, afspraken uitvallen of een diner langer duren. Het zij zo. Wij brengen u echt geen extra kosten in rekening als uw dag niet geheel volgens planning verloopt. Onze chauffeurs staan juist graag klaar om u een handje te helpen.
Wij garanderen tijdwinst. Of u nou op uw eigen achterbank verder werkt, wij uw relaties voor u van het vliegveld ophalen of wij uw auto voor u vervoeren – u bent er bij gebaat. Zet uw reis- en wachttijd om in efficiënte tijd met behulp van EMD Mobility Support.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 3 april 2018 René de Haas