GOO-Limburg

Adres
Bommerigerweg 14A
Postcode
6281 BS
Plaats
Mechelen
Rubriek(en)

Beschrijving

Bij GOO-Limburg draait het om de perfecte mix van genieten, ontdekken en overnachten in het prachtige landschap van Zuid-Limburg. De regio staat bekend om haar tradities, sfeer en bourgondische levensstijl, en dat is precies wat we bij GOO-Limburg willen laten ervaren.

Als het gaat om genieten, ben je bij GOO-Limburg aan het juiste adres. Wij bereiden heerlijke bourgondische gerechten met streekproducten in ons pop-up restaurant, dat regelmatig te vinden is op diverse campings in en rondom Epen in Zuid-Limburg. Zo kun je in alle rust genieten van de lokale lekkernijen.

Het ontdekken van de regio is net zo belangrijk. Wij organiseren daarom een breed scala aan activiteiten en evenementen die je kunt ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld paintballen in Limburg, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Voor een unieke overnachting kun je terecht op de verschillende campings in Limburg waar we mee samenwerken. Hier kun je genieten van de rust en de natuurlijke omgeving, terwijl je toch dichtbij alle activiteiten en bezienswaardigheden van GOO-Limburg bent.

Tot slot bieden wij ook kinderpaintball aan, een veilige en spannende manier voor kinderen om actief bezig te zijn en nieuwe vrienden te maken. Kortom, bij GOO-Limburg draait het om een onvergetelijke ervaring van genieten, ontdekken en overnachten in het prachtige Zuid-Limburg.

Send Message

Datum 10 maart 2023 Lotte