Jeroen van den Boogaard Makelaars

Adres: Hoofdweg 1332 A
Postcode: 2153LT
Plaats: Nieuw-Vennep
Rubriek(en):

Beschrijving:

Jeroen van den Boogaard Makelaars en De Hypotheekshop         

Met ervaring sinds 1990 en goede bekendheid met het aanbod in de regio, kunt u in alle gevallen bij ons terecht. Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een woning, wij begeleiden u uiterst deskundig. Jeroen van den Boogaard is register makelaar-taxateur, zowel op het gebied van wonen als bedrijfsmatig vastgoed. Van de Nieuw Vennepse makelaars zijn wij marktleider in verkopen volgens onafhankelijke NVM cijfers. Wij laten u graag in een persoonlijk vrijblijvend gesprek zien hoe wij dit doen. Kijk vooral ook eens naar onze verkoop presentaties, en laat u overtuigen!
       
Een vertrouwd kantoor waar u en uw woning centraal staan.

We lichten onze werkwijze graag verder toe. Wij laten ons graag uitnodigen voor een gratis vrijblijvende waardebepaling of een gratis vrijblijvend aankoopgesprek. In dit persoonlijke gesprek kunnen we dan samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

De Hypotheekshop

Als u een hypotheek afsluit wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u wordt geadviseerd door mensen die er écht verstand van hebben. Bij De Hypotheekshop Nieuw Vennep heeft u die garantie. Bovendien bemiddelen onze medewerkers voor u altijd een scherpe rente en de voorwaarden die bij u passen. De Hypotheekshop is de grootste financiële adviesorganisatie van Nederland. De Hypotheekshop Nieuw-Vennep is werkzaam in Nieuw-Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer. Meer informatie of zelf alvast rekenen? Kijk dan op onze eigen website.

Onze Hypotheekshop adviseur is erkend hypothecair planner. De Hypotheekshop: Duidelijk verhaal!

Wij laten ons graag uitnodigen voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit persoonlijke gesprek kunnen we dan samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Stuur bericht

Bedrijfsnaam: Jeroen van den Boogaard Makelaars

Datum 3 april 2018 Jeroen van den Boogaard Makelaars