Knuwer Advocaten Alkmaar

Adres
Comeniusstraat 10
Postcode
1817ms
Plaats
Alkmaar
Rubriek(en)

Beschrijving

Een Goed Gevoel

Als je een advocaat nodig hebt, wil je weten wie je moet bellen. Je wil tenslotte zeker weten dat iemand goed naar je luistert. Weten waar je aan toe bent én niet te veel betalen. Een advocaat komt best dichtbij. Dan moet je iemand voor de volle 100% kunnen vertrouwen. Van mens tot mens met elkaar kunnen praten. Of als ondernemers onder elkaar. Samen kunnen we veel problemen gewoon voorkomen. Bij Knuwer zijn we er om je te helpen. We staan naast je met gedegen juridisch advies, hart voor je zaak en haalbare oplossingen. Kom maar op!

Ons kantoor

Met je advocaat heb je een persoonlijke band. Het is dan prettig als daar een goed kantoor met brede expertise achter staat. Bij Knuwer hebben we de belangrijkste specialismen in huis. Dat is handig want sommige rechtsgebieden raken elkaar. Onze advocaten werken intensief met elkaar samen. Door te werken in teamverband kunnen zij hun werk goed doen, jou helpen bij vragen en alles regelen wat nodig is om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zo kunnen we je optimaal ondersteunen; van het helpen opstellen van een belangrijke brief tot het voeren van een procedure. Bij Knuwer gaan we voor inhoud, kwaliteit en integriteit. Dat maakt ons degelijk, maar zeker niet saai. Dat voel je meteen als je bij ons langskomt.

Onze geschiedenis
Ons verhaal begint in 1949 als Mr. Herman Knuwer zich als advocaat vestigt in Den Helder. Het kantoor groeit in de loop van de jaren flink en opent in 2001 een tweede vestiging in Alkmaar. In 2013 gaat Knuwer advocaten samen met Leesberg Advocaten, al ruim 100 jaar actief in de regio Alkmaar. Met 10 bevlogen medewerkers, gespecialiseerde advocaten en ondersteunende collega’s, is Knuwer advocaten nu hét kantoor voor ondernemers en particulieren in de kop van Noord-Holland. Je bent er altijd welkom.

Ons werk
Juridische problemen zijn niet alleen complex, ze kunnen ook ernstige gevolgen hebben. Daarom moet je niet te lang wachten met het inschakelen van hulp. Ons werk begint met het scheppen van duidelijkheid en het stellen van realistische doelen. Daar vandaan bepalen we de aanpak. Dat doen we samen, want dat moet goed voelen. Als ondernemer is het vooral belangrijk om je zaken juridisch op orde te hebben. Daarin kijken we graag met je mee. We komen met oplossingen en zorgen dat alles tot in de puntjes vastgelegd en geregeld wordt. Liever voorkomen dan (bij de rechter) vóórkomen. Dat geeft een gerust gevoel.

Onze cliënten
Onze cliënten zijn ondernemers en particulieren uit Noord-Holland. Nuchtere mensen doorgaans, die zelf heel goed weten wat ze willen. Bij Knuwer staan we net als de nuchtere Noord-Hollander met beide benen op de grond. We weten wat we doen, spreken gewone taal en zijn duidelijk in ons advies. Als we je kunnen helpen, gaan we ervoor. Resultaatgericht, maar niet om snel te scoren. Liever gaan we voor een oplossing waarmee je écht geholpen bent.

Onze advocaten
Onze advocaten zijn stuk voor stuk vakmensen, deskundig en met vele jaren ervaring binnen hun specialisme. Vanuit Knuwer krijgen ze alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke verdieping. Ze hebben plezier in hun werk en in de intensieve samenwerking met onze cliënten. Ze zijn eerlijk over haalbaarheid, risico’s en kosten, maar handelen altijd vanuit geloof in je zaak. Betrokken, gedreven en slagvaardig; kortom, advocaten met een goed gevoel voor jou en voor je zaak. En… je kunt ze gewoon bellen!

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 15 juni 2021 Harm