Rijschool Future

Adres
Athenesingel 17
Postcode
2548 RK
Plaats
Den Haag
Rubriek(en)

Beschrijving

Rijschool Future is voortdurend in beweging. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk werken naar de wensen van onze leerlingen.

Wij zijn een rijschool met klasse en kwaliteit en bij ons zal je na elke rijles tevreden uitstappen. Iedereen is anders en daarom zijn wij erop getraind om elke leerling te lessen op de manier wat voor hem/ haar van toepassing is.

Als je net begint met je autorijlessen, kan het best nog weleens lastig zijn.

Er zijn ontzettend veel zaken waar je op moet letten. Je moet niet alleen op andere verkeersgebruikers letten, maar ook moet je letten op je snelheid of veiligheid.

We hebben het dan nog niet eens over inparkeren gehad. Gelukkig leer je dit, én meer, allemaal stapsgewijs bij Rijschool Future.

Bij ons sta jij namelijk als leerling centraal. Het is ons streven om elke rijles weer het beste uit jou te halen en jou uiteindelijk te kunnen feliciteren met jouw rijbewijs.

En het halen van je rijbewijs is al moeilijk genoeg, wij zorgen daarom dat je een vaste instructeur krijgt en ook altijd met dezelfde auto rijdt.

Ook het praktijkexamen leg je met dezelfde auto af. Je leert bij ons op een veilige, sociaal verantwoordelijke en vriendelijke manier te rijden.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 25 september 2020 Herman