The Hague Real Estate Services

Adres
Anna Paulowna straat 73
Postcode
2518 BC
Plaats
DEN HAAG
Rubriek(en)

Beschrijving

The Hague Real Estate Services combineert de kracht van 4 vastgoedprofessionals alsmede de rest van het team, in het luxe segment binnen het vastgoed. Deze makelaar onderscheidt zich namelijk van de traditionele markt met een focus op zowel professionals, expats als ook particulieren. The Hague Real Estate Services staat voor een hoogwaardige en veelzijdige service en is gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed.

Full service Makelaar Den Haag

Als NVM Makelaar bieden wij kwalitatief goede woningen aan met een hoog afwerkingsniveau en exclusieve uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van onroerend goed, zoals bijvoorbeeld verkoop, verhuur, property management, short-stay, waarderingen en investeringen. We richten ons op zowel professionele beleggers als particulieren. Bovendien opereren we in een zeer sterk netwerk.

Beste Makelaar in Den Haag

Met een pragmatische aanpak bewijst The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche. Daarmee onderscheiden wij ons van de traditionele aanbieders. Wij zijn uw partij in betrouwbaar vastgoedadvies. Los van welke marktsituatie dan ook, zullen wij ons namelijk onderscheiden van de massa op basis van een relatie gedreven en persoonlijk aanpak. Ook op bijvoorbeeld onze Facebook pagina en ons Instagram account vindt u meer informatie over onze diensten en ons actuele woningaanbod.

Exclusief

Wij bieden hoogwaardige, turn-key appartementen met een uitstekende afwerking en een geweldige uitstraling.

Full Service Makelaar

Wij zijn een ervaren, Full service makelaar in Den Haag met marktkennis, een geweldig netwerk en een enthousiast team

Oplossingsgericht

Nee is bij ons geen antwoord! Wij gaan daarom door tot we de beste deal hebben.

Persoonlijk

Ons team van makelaars kennen alle woningen persoonlijk. Op deze wijze behalen wij het beste en snelste resultaat voor u.

Discreet

De aankoop of verkoop van een woning zijn bijna altijd belangrijke beslissingen in een mensenleven. Daarom staan zorgvuldigheid & discretie bij ons hoog in het vaandel.

Klanttevredenheid

De gebruikers van Funda en onze klanten hebben een cijfer gegeven voor zaken zoals bijvoorbeeld: lokale marktkennis, deskundigheid, service & begeleiding & prijs & kwaliteit.

Beste beoordeling Makelaar Den Haag

“Wij hebben op Funda bijvoorbeeld een 9,4 gemiddeld voor klanttevredenheid bij het verhuur van woningen”. Lees hier al onze verhuurbeoordelingen.

“Wij hebben op Funda een 8,9 gemiddeld voor klanttevredenheid bij de verkoop van woningen”. Lees hier al onze verkoopbeoordelingen.

Advies nodig van een Haagse makelaar?

Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor:

  • Advies over puntentelling.
  • Advies voor goedkeuring bank.
  • Styling van uw woning.
  • Hoge kwaliteit foto’s en tekst.
  • NVM huurcontract.
  • Zoeken én vinden van de beste match.
  • Beheer van uw woning

NVM Makelaar Den Haag

The Hague Real Estate Services is een erkend NVM makelaarskantoor in Den Haag. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen. De NVM is dé makelaarsvereniging voor makelaars. Hierbij zijn zij de grootste van Nederland. De vereniging is opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. De NVM ondersteunt doelgericht aan de aangesloten makelaars. Hierbij zijn zij werkzaam op ieder marktsegment. Namens de aangesloten makelaars behartigt de NVM de belangen richting de overheid en op politiek gebied. Momenteel zijn er ongeveer 4100 taxateurs en makelaars aangesloten bij het NVM.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Full service makelaarskantoor The Hague Real Estate Services staat midden in de samenleving. Daarom zijn wij bijvoorbeeld ambassadeur van het Babyhuis.

Aanbod van deze Makelaar in Den Haag

  • Huuraanbod van deze NVM Makelaar in Den Haag.
  • Aanbod van deze verkoopmakelaar in Den Haag.

Send Message

Datum 7 februari 2023 Herman