Access op maat 4 U

Access op maat 4 U
Adres: Leeuwerik 10
Postcode: 3191dl
Plaats: Hoogvliet

Beschrijving:

Access op maat 4 U is een VOF opgericht in 2014, maar wij maken al sinds 1999 Access Db’s en applicaties.

In de afgelopen jaren hebben wij zeer veel en verschillende systemen ontwikkeld, voor zeer uiteenlopende klanten. Bijvoorbeeld een CRM en management rapportage applicatie voor een groot Multinationale Bank, maar ook voor cateringbedrijven, Webshops, Kledingwinkels, landbouwbedrijven, o.a.

Alleen wat u nodig heeft

Wij onderscheiden ons dus door exact te leveren wat u nodig heeft, opgezet in een gebruikersvriendelijke omgeving waar iedereen direct mee aan slag kan. Onze software oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft Access en Visual Basic en samen met u bespreken we graag alle mogelijkheden. Access opmaat 4 U, werkt meestal na de kantooruren wegens andere full-time activiteiten, maar we zijn altijd  klaar voor een spoedonderhoud, en komen we graag langs om kennis te maken en naar uw wensen te luisteren. Nadien en bij goedkeuring van een offerte kunnen de programmeerwerken van start gaan. Tijdens het project stemmen we voortdurend af en testen uitvoerig. Zo krijgt u de oplossing die u vraagt, ook na de installatie blijft Access opmaat 4 U  beschikbaar voor vragen en/ of aanpassingen.

Voor automatiseringswensen die wij niet kunnen vervullen (omdat het buiten ons expertise-gebied ligt) begeleiden wij klanten met het zoeken naar en werken met geschikte leveranciers/programmeurs. En dankzij het Internet spelen grenzen daarbij geen rol meer.

Stuur bericht

Bedrijfsnaam: Access op maat 4 U

Datum 3 april 2018 René de Haas