Administratiekantoor FAPAMA

Administratiekantoor FAPAMA
Adres: Rode Kruislaan 1536
Postcode: 1111 XE
Plaats: Diemen

Beschrijving:

Het volledig uit handen geven van de administratie is op zich erg goed, want een administratiekantoor heeft vaak de fiscale kennis in huis die u als ondernemer niet heeft. Vaak behalen hun daardoor fiscale voordelen die u normaal niet zou hebben. Denk hierbij aan de Kleine Ondernemers Vrijstelling van de Omzetbelasting, de MKB vrijstelling bij de inkomstenbelasting en eventueel zelfs subsidies op het aannemen van personeel bij de loonbelasting.

Dus behalve dat een administratiekantoor u werk uit handen neemt , besparen ze ook nog eens geld voor u. Een goed administratiekantoor levert dan dus ook zijn geld wel weer op. Vaak zelfs meer geld dan dat de hoogte van de factuur is. Ieder zijn specialisatie zullen we maar zeggen.

Dat brengt ons ook gelijk op het volgende punt; een administratiekantoor neemt u zoveel werk uit handen dat u zich kan richten op een punt waarin u als ondernemer gespecialiseerd bent; geld verdienen met uw product of dienst. U heeft door het vrijkomen van tijd die u normaal aan uw administratie zou besteden nu meer tijd over om achter nieuwe klanten aan te gaan of nieuwe bronnen van inkomen aan te gaan boren. Of u nu schoonheidsspecialiste bent of dat u een autobedrijf heeft; met de juiste boekhouder is een bedrijf veel rendabeler te maken.

 

Bij Administratiekantoor FAPAMA in Diemen kunt u voor al deze zaken terecht.

Administratiekantoor FAPAMA is de specialist in o.a:

 

  • Administratiezaken
  • Belastingzaken
  • Administratieve diensten
Neemt u voor meer informatie of een (geheel vrijblijvende) offerte gerust contact met ons op.

 

Stuur bericht

Bedrijfsnaam: Administratiekantoor FAPAMA

Datum 3 april 2018 René de Haas