AEDmaster

AED's van AEDmaster (zoll, defibtech, cardiac science, haerstart, haertsine)
Adres
Boterdiep 69-1
Postcode
9712 LK
Plaats
Groningen

Beschrijving

AEDmaster is de master onder de AED's

De naam zegt het het eigenlijk al. AEDmaster is de specialist op het gebied van AED's en dit in breedste zin van het woord. Dat houdt in dat wij alleen maar A-merken aanbieden. Deze merken zijn Zoll, Defibtech, Cardiac Science, Heartsine en Philips Heartstart. Naast AED's verkopen wij ook complete AED pakketten voor zowel binnen als buiten en losse AED artikelen. Echter om ons te onderscheiden en u zo goed mogelijk van alle AED informtie te voorzien hebben wij een speciale AED kennisbank opgericht. Dit in combinatie met onze unieke aanvraagtool bent u gegarandeerd van de juiste AED

Wat zijn precies A-merken?

Er zijn veel AED merken, maar wat zijn precies A merken? A merken zijn merken die zowel over een FDA keurmerk hebben als een CE markering beschikken. Hierdoor bent u gegarandeerd van een kwalitatief goede AED. Daarnaast zijn alle AED's 2020 proof. Dat houdt in dat ze aan de nieuwe AED wetgeving voldoen. Tevens hebben alle producten een minimale fabrieksgarantie van 7 jaar en heeft elk merk een servicepunt in Nederland.

AED kopen

Wilt u een AED kopen? Dat kan natuurlijk bij ons. Daarnaast beschikken wij ook over een zeer uitgebreide kennisbank, waardoor wij in staat zijn om u van de juiste informatie te voorzien. Tevens hebben wij een AED voordeelpakket voor u samengesteld, zodat u naast de AED ook direct een wandkast, een lifeset en een paar extra elektroden heeft. Wel zo gemakkelijk!

Bent u op zoek naar een sponsor voor bijvoorbeeld een evenement? Neem dan even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 12 september 2020 Mark