Agriwerker

Logo Agriwerker
Adres
Raadhuisplein 21a
Postcode
8911 HK
Plaats
Leeuwarden

Beschrijving

Agriwerker bedrijfsinformatie

Agriwerker is een werving- en selectiebureau voor de Agrarische sector; bemiddeling van personeel, detachering & uitzenden en verlonen van medewerkers bij bedrijven in de brede Agrosector.

Agriwerker is landelijk dekkend en is met 20 bemiddelaars vertegenwoordigd in elke regio. We spreken de taal van de sector. We bemiddelen ook voor vacatures in het buitenland.

Agriwerker is een onmisbare bron voor vakmensen (MBO) en professionals & specialisten (HBO, WO) op zoek naar een mooie of betere baan bij succesvolle bedrijven in de agrarische sector.

Onze kernklanten zijn bedrijven in de Land- en Tuinbouw, Glastuinbouw, Veehouderij, Loonwerk & Transport, Groene sector.

Onze grootste klanten zijn actief in de Agribusiness; toeleverende en afnemende ondernemingen, vaak met ondernemers aan het stuur.

Schaalvergroting zorgt voor een continue en toenemende vraag naar goed gekwalificeerd personeel dat belangrijke posities binnen de ondernemingen vervult.

Agriwerker en alle bemiddelaars hebben een sterke affiniteit met de agrarische sector. Onze bemiddelaars zoeken op persoonlijke wijze verbinding met kandidaten en werkgevers in deze dynamische sector. We kijken met volle aandacht naar kandidaat en bedrijf. Alles gericht op de perfecte match tussen medewerker en werkgever.

Send Message

Datum 18 september 2023 J