B.engineering Ingenieursbureau

B.engineering Ingenieursbureau
Adres
Stokskesweg 11
Postcode
5571 TJ
Plaats
Bergeijk
Rubriek(en)

Beschrijving

B.engineering is een full service ingenieursbureau met het onderscheidend vermogen integraal diverse disciplines zoals product design, mechanical engineering en prototypebouw te verwerken in één eindoplossing.

B.engineering werkt vanuit een duidelijk structuur en brede deskundigheid aan het totale productontwikkelingsproces, van initiatief naar ontwerp tot uitvoering en exploitatie, om samen met u te komen tot grensverleggende eindoplossing.

Het in synergie met de klant creëren van innovatieve producten van de toekomst is wat ons inspireert. Waarbij wij worden gedreven door onze deskundigheid en vakmanschap die ons instaat stelt grensverleggend te zijn.

Wij zijn sinds 2018 actief en gevestigd in Bergeijk. Het creatieve hart van de Kempen waar namen als Gerrit Rietveld, Mien Ruys en Martin Visser hun creatieve sporen hebben achtergelaten. Vanuit deze locatie bedienen wij de Brainport regio en ver daarbuiten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 3 juli 2020 Scherp Online -