Barolo Wijnimport

Barolo Wijnimport
Adres
Bonifatiusplein 21 B
Postcode
8911JT
Plaats
Leeuwarden
Rubriek(en)

Beschrijving

Barolo & Co

De naam Barolo behoeft geen uitleg. De Koning onder de wijnen heeft zijn naam al lang geleden eer aan gedaan en zal dat tot in lengte der dagen blijven doen. Hoogstwaarschijnlijk in alle facetten de meeste nobele wijn ter wereld.

Het gedeelte Co staat voor de gepassioneerde wijnboeren waar wij mee werken, de reizen die we organiseren, de liefhebbers in Nederland, voor onze clubleden en voor alle andere geweldige wijnen die hier naast Barolo geproduceerd worden, waarbij naast Dolcetto, Barbera, Freisa, Arneis en Nascetta natuurlijk BarbaresCO niet onvermeld mag blijven, de wijn die naast Barolo onlosmakelijk verbonden is met deze koninklijke wijnstreek vol met Nebbiolo wijnstokken!

100% eigen import

Wij importeren alleen wijnen waar we in al die jaren verliefd op zijn geworden en bedienen zowel particuliere klanten als horeca. Het feit dat wij hier ook daadwerkelijk wonen geeft ons in vele gevallen net even dat beetje voordeel boven een willekeurige andere importeur. Ook hebben wij de mogelijkheid iedere jaargang bij al onze wijnboeren proeven en weten dus to in de puntjes wat we verkopen.

Al onze wijnen zijn eigen import en wij focussen ons op kleine de kleinere familiehuizen welke kwaliteit nastreven en van nature al (zo veel mogelijk) biologisch werken en in Nederland niet of bijna niet aanwezig zijn. Met andere woorden, als u op zoek bent naar prachtige unieke wijnen uit Piemonte dan zit u bij ons wel goed!

Send Message

Datum 28 juni 2023 Nicolaas