Basers

Basers
Adres
Van Baerlestraat, 124
Postcode
1071 BD
Plaats
Amsterdam

Beschrijving

De kosten voor offshore en nearshore developers zijn over het algemeen lager dan voor Nederlandse developers.

Ook vanwege de schaarste van goede ontwikkelaars binnen Nederland wordt er gebruik van developers buiten Nederland.

Door gebruik te maken van het aanbod van ontwikkelaars buiten Nederland beschikt u over een veel groter bereik van ontwikkelaars.

U kunt via Basers in contact komen met de ontwikkelaar waarnaar u op zoek bent. Basers levert zowel nearshore developers als offshore developers.

Offshore developers

Over het algemeen zijn offshore developers goedkoper dan nearshore developers. Offshore developers die u inhuurt via Basers komen vaak uit landen zoals Pakistan en India. Deze landen hebben een lagere levensstandaard waar ook een lager salaris bij hoort. Een nadeel van offshore developers is dat de tijdszone nogal verschilt met die van Nederland. Nederland heeft bijvoorbeeld een tijdsverschil van 9.5 uur met India. Indien gewenst kunnen de offshore developers die u via Basers inhuurt mogelijk tijdens Nederlandse tijd werken. Soms betaald u hiervoor een toeslag.

Nearshore developers

De nearshore developers die u inhuurt via Basers komen vaak uit landen zoals Oekraïne, Bulgarije en Rusland. Het tijdsverschil met deze landen is slechts 1 uur. Dit zorgt ervoor dat beide partijen rondom hetzelfde tijdstip aan het werk zijn. Nearshore developers zijn duurder dan offshore developers omdat de lonen in deze landen een stuk hoger liggen.

Send Message

Datum 7 augustus 2020 Hanneke