Basis Arbodienst

arbodienst
Adres
Simon Stevinweg 20
Postcode
6827 BT
Plaats
Arnhem

Beschrijving

Basiscontract arbo van Basis Arbodienst

Iedere werkgever is verplicht een basiscontract met een arbodienst af te sluiten. Ook al heb je maar één werknemer in dienst. Daarom bedachten wij Basis Arbodienst. Een arbodienst waar je slechts één pakket kunt afsluiten. Daarmee regel je tegen lage kosten een solide basis voor een uitgekiend arbo beleid. Daarna zetten we alle benodigde stappen in goed overleg met jou. Op verrichtingenbasis. Geen ingewikkelde of dure pakketten waarvan je nauwelijks gebruik maakt, maar uitsluitend betalen voor wat je gebruikt. Dus je betaalt nooit teveel!

Dienstverlening op maat. Waar we de juiste aandacht geven waar en voor wie dat nodig is. Heeft iedereen dezelfde aandacht nodig? Nee, zeker niet! Daarom maken wij voor de begeleiding van al je medewerkers afspraken op maat. Is er iemand die wel even met rust gelaten kan worden? Prima. Heb je een medewerker waarvoor je juist een huisbezoek wil? Geen probleem! Dat doen we dezelfde dag nog.

We passen ons aan op de behoeften binnen jouw bedrijf en gaan net die stap verder. Maar bovenal zetten wij een basis neer waarmee je verder kunt.

Onze waarden zijn ambitie, daadkracht, durf, eigenaarschap en vernieuwing. Daar mag je ons aan houden.

Send Message

Datum 17 oktober 2022 Barry