Bconnect Live Chat

Bconnect Live Chat
Adres
Overschiestraat 176
Postcode
1062 XK
Plaats
Kies een gemeente
Rubriek(en)

Beschrijving

Bconnect is al meer dan 10 jaar dé ideale partner in Digital Engagement. Van marketing tot verkoop, je vindt het bij Bconnect allemaal. Wij leggen de verbinding tussen het gehele process, maken de klantreis inzichtelijk en meetbaar en zorgen dat jij daar het meeste uit haalt!

Sinds 2010 helpen wij vele bedrijven meer te verkopen door de bezoekers op hun website te helpen bij het zoeken, vinden, kiezen en beslissen. Met een vast team van online strategen, project managers en een flexibele schil van 50 chat operators kunnen wij sinds 2010 praktisch elke klant helpen met onze passie: onze klanten helpen meer te verkopen. Van kleine tot grote organisaties en van structurele ondersteuning tot project- en adviesmatig. Maatwerk, optimalisatie en persoonlijke aandacht zijn onze speerpunten. Wij kijken er naar uit om ook met u een succesvolle samenwerking op te zetten!

Bconnect is dé specialist op het gebied van Digital Engagement.

Onze missie is om bedrijven op een snelle en simpele manier in contact te brengen met hun meest interessante website bezoekers zodat het verkoopprocess sneller, efficiënter en effectiever kan verlopen. Met Bconnect kan werkelijk ieder bedrijf nu maximale resultaat uit Digital Engagement halen.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 2 november 2022 Zoë