Beroepsvervoer Academie

Beroepsvervoer Academie
Adres
Burgemeester van Leeuwenlaan 7
Postcode
1064 KJ
Plaats
Amsterdam
Rubriek(en)

Beschrijving

Over Beroepsvervoer Academie

Beroepsvervoer Academie is een toonaangevend opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het vormen van professionals in de transportsector. Met een diepgaande kennis van de industrie en een sterke focus op praktijkgericht leren, biedt de academie hoogwaardige opleidingen en trainingen die perfect aansluiten op de behoeften van de branche.

NIWO Opleiding

De NIWO opleiding is een van de meest gewilde trajecten bij Beroepsvervoer Academie. Deze opleiding stelt individuen in staat om het vakbekwaamheidsdiploma voor transportondernemers te behalen, ook wel bekend als het NIWO diploma. Het curriculum omvat diverse modules, waaronder Wegvervoer Goederen Deel 1 en Deel 2, Financieel Management, Calculatie, Bedrijfsmanagement en Personeelsmanagement. Elk van deze modules behandelt essentiële aspecten van het ondernemerschap in de transportsector, zoals wet- en regelgeving, financiën en personeelsbeheer.

ADR Opleiding

De ADR opleiding is gericht op het behalen van het certificaat voor het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen volgens de Europese overeenkomst voor het internationale transport van gevaarlijke goederen over de weg (ADR). Deze opleiding is essentieel voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen willen vervoeren en omvat een grondige studie van de voorschriften en veiligheidsprocedures met betrekking tot het vervoer van dergelijke goederen.

Code 95 Nascholing

De Code 95 nascholing is ontworpen om beroepschauffeurs elke 5 jaar 35 uur verplichte nascholing te bieden. Beroepsvervoer Academie biedt een scala aan nascholingscursussen die voldoen aan deze eisen. De cursussen combineren klassikaal onderwijs, e-learning en praktijktraining om chauffeurs up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, wetgeving en technologie.

Vrachtauto Theorie en Praktijkopleidingen

Naast de bovengenoemde opleidingen biedt Beroepsvervoer Academie ook uitgebreide vrachtauto theorie- en praktijkopleidingen aan. Deze cursussen zijn bedoeld om studenten snel en doeltreffend voor te bereiden op het behalen van hun vrachtautorijbewijs en omvatten alle benodigde kennis en vaardigheden voor het veilig en efficiënt besturen van een vrachtwagen op de weg.

Certificering en Accreditatie

Beroepsvervoer Academie is erkend door relevante instanties en voldoet aan alle wettelijke vereisten voor opleidingen en trainingen in de transportsector. Onze programma's worden regelmatig geüpdatet om te blijven voldoen aan de nieuwste normen en richtlijnen, en onze docenten zijn ervaren professionals met uitgebreide expertise in hun vakgebied.

Met een focus op kwaliteit, innovatie en praktische toepassing streeft Beroepsvervoer Academie ernaar om transportprofessionals te voorzien van de kennis, vaardigheden en certificeringen die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun carrière.

Send Message

Datum 19 maart 2024 Daan