Bodyswitch Arnhem

Bodyswitch Arnhem
Adres
Leidenweg 5
Postcode
6843LA
Plaats
Arnhem
Rubriek(en)

Beschrijving

BodySwitch Arnhem: Orthomoleculair therapeut, specialist in leefstijl geneeskunde

Heb je al tijden last van gezondheidsklachten waar je graag vanaf wil? Bijvoorbeeld maag- en darmklachten, vermoeidheidsklachten, een burn-out, schildklierklachten of hormonale klachten? Lees dan verder!

Een persoonlijk behandelplan op maat.

Ik ben Jerrold Verwey, orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en eigenaar van BodySwitch Arnhem. Vanuit mijn praktijken BodySwitch Arnhem, BodySwitch TielBodySwitch Wageningen en BodySwitch Nijkerk help ik mijn cliënten om op een natuurlijke manier van hun klachten af te komen.

Ik wil ook jou graag helpen om van je gezondheidsklachten af te komen!

Bij BodySwitch nemen we alle klachten serieus en behandelen we je klachten vanuit de oorzaak, niet vanuit de symptomen.

Ik behandel vanuit de gedachte “Eerst zoeken naar de oorzaak van de ziekte. En vervolgens voeding gebruiken als medicijn”.

Door middel van een online vragenlijst, een uitgebreide intake en specialistisch laboratoriumonderzoek krijg je inzicht in de oorzaak van jouw klachten en kan ik een behandelplan op maat maken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Ben je op zoek naar een oplossing voor je klachten? Of wil je weten waar je klachten vandaan komen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ik ga graag met je aan de slag om je (chronische) klachten aan te pakken en je te helpen om weer gezond en fit in het leven te staan.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 19 oktober 2022 Jerrold