Botique

Botique Kanaalstraat 8 Lisse
Adres
Kanaalstraat 8
Postcode
2161 JL
Plaats
Lisse
Rubriek(en)

Beschrijving

Botique, is een boutique in Lisse (Bollenstreek) met trendy Dameskleding en laatste sieraden trends voor de vrouw van nu.

Bo: “Ik kan er oprecht zó blij van worden als ik ervoor kan zorgen dat een vrouw met een glimlach van oor tot oor de deur uit loopt.”
Voor mij is het elke dag weer een feestje om mijn eigen boutique te runnen. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. bedienen.

Volgens ons concept werken we met hele kleine voorraden. Je bent er dus zeker van dat jouw outfit uniek is; Altijd volgens de laatste trends is wat Botique te bieden heeft voor haar klanten en daar zijn wij mega trots op!

Niet alleen de leukste Damesmode kan je scoren online of in de winkel bij Botique maar de mooiste Heren en Dames Sieraden musthaves cadeautjes! De winkel ligt vol met de nieuwste collectie van onze vaste merken waarvan wij dealer zijn in ons verkooppunt in Lisse ( Bollenstreek ) zoals Amjoya (oorbellen), IXXXI Jewelry (verwisselbare ringen), Mi Moneda, Melano, IKKI Fashion (zonnebrillen), OOZOO (Dames horloges), LouLou Essentiels (leren tassen), Zag Bijoux (Dames sieraden) en JOSH ( Heren armbanden), Imotionals (sieraden), By Jam Gioielli (oorbellen), KARMA (Heren Armbanden).

Ook verkrijgbaar in onze winkel in Lisse (bollenstreek) en/of 24/7 online cadeaubonnen, giftcards voor feestdagen, verjaardag of verrassing.

Voor vele al meer dan 15 jaar het bekendste kleding en sieraden winkeltje van Lisse in de Bollentreek (voorheen Joy Bijoux / JOY Mode & Accessoires). 2 jaar geleden heeft de winkel een andere uitstraling gekregen en gaan wij verder onder de naam Botique.

Nog niet langs geweest en nieuwsgierig geworden naar de winkel en de nieuwe uitstraling?

Send Message

Datum 7 februari 2023 Erwin