Computersall

Computersall
Duinluststraat 3
1024 VH
Amsterdam

Computersall.nl is de webwinkel met het uitgebreide assortiment  voor laptops . Hierbij kun je denken aan Schermen,Toetsenborden,Power jacks,Lcd kabels, Cpu koeler en meer .

Daarnaast hebben we nog een uitgebreide reparatieservice voor snelle vakkundige reparatie van uw laptop.

Gebruiksvriendelijk met korte levertijden

Door aan te geven voor welk model  u product zoekt of door direct op productcode te zoeken kom je altijd overzichtelijk en snel bij je product uit. Staat het er niet bij? Neem dan even contact op, onze inkopers zullen hun best doen om dit product toch voor je te vinden.

Wij leveren snel, bestel je voor 16:00 uur dan is het product de volgende dag bij jouw. We leveren snel, omdat we bijna alles op voorraad hebben. Kun je echt niet wachten? Dan kun je langskomen bij ons in krommenie of kunnen we een express levering verzorgen.

Veilig, vertrouwd, snelle levering en uitstekende service

Computersall.nl hecht veel waarde aan de veiligheid en tevreden klanten.  alle betalingen gaan via beveiligde SSL verbindingen.

Computersall.nl is gebouwd op de behoeftes en wensen van consumenten. Kom je er via de website niet helemaal uit, dan hebben we een deskundig team voor je klaar staan, dat je graag verder helpt.