ComputerUnlimited

ComputerUnlimited
Adres:
Watersnip 69
Postcode:
1628 EC
Plaats:
Hoorn Nh

Beschrijving:

ComputerUnlimited is een jong bedrijf maar met jarenlange ervaring in de computerbranche.
Tevens werken wij als aanspreekpunt voor kleine complexe bedrijven zoals een mail verwerkingsbedrijf, een financieel adviesbureau en diverse verenigingen. Wat kunnen wij u bieden wat een ander niet heeft zult u zeggen: ‘er zijn al zo veel computershops’.
Uiteraard staan service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel, de flexibiliteit en technische kennis zorgen ervoor dat U vooral snel geholpen wordt bij het herstel van storingen en reparatie van uw appartuur. Een dag zonder computer is lastig, een week zonder uitermate frustrerend. Wij streven er dus naar om uw computer dezelfde dag weer in orde te hebben, evt. bij U thuis. Is uw PC langzaam, lawaaiig, geeft vreemde meldingen, heeft een hardnekkig virus of ander ongemak ?
Dankzij onze technische kennis en geavanceerde detectieapparatuur zijn wij in staat om uw PC snel en grondig te repareren. Informeer ook eens naar de door ons op maat geassembleerde PC’s die, door gebruik te maken van topkwaliteitcomponenten, een zorgeloos computergebruik garanderen tegen concurrerende prijzen.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 3 april 2018 René de Haas