Cornelissen.Marketing

Cornelissen.Marketing
Adres
Kerkstraat 10
Postcode
1404 HH
Plaats
Bussum

Beschrijving

Je merk doet het werk!

Zorg ervoor het nut dat je bedrijf te bieden heeft er vanaf spat!

Cornelissen.Marketing is een marketingcommunicatiebureau voor bedrijven die werk willen maken van hun online rendement. De focus ligt hierbij op technische B2B bedrijven en zakelijke dienstverleners.

In de uitvoering vergroten wij de online zichtbaarheid en het rendement van onze relaties met merkontwikkeling, WordPress webdesign, Managed WordPress hosting en Contentmarketing.

Cornelissen.Marketing is klein genoeg voor persoonlijke betrokkenheid op ieder moment binnen de samenwerking, ervaren genoeg voor snel, strategisch denken en georganiseerd genoeg om ook grotere klussen te klaren.

Merkontwikkeling:
Hierbij hanteren wij een methodische aanpak om je doelgroep scherp te krijgen, de klantenreis in kaart brengen, persona’s uitwerken, je merk goed te positioneren en een merkstrategie te ontwikkelen en te operationaliseren.

WordPress webdesign:

We verbeteren je bestaande website, voegen landingspagina’s toe of ontwikkelen een compleet website. We helpen je graag aan een website die een actieve rol gaat spelen in de externe communicatie van je bedrijf.

Managed WordPress Hosting:

Naast dat de website er aan de 'voorkant' goed uitziet, zorgen we ook voor een intuïtieve en stabiele 'achterkant'. Dit doen wij met een vaste partner zodat verzekerd bent van continuïteit maar er vooral geen omkijken meer naar hebt.

Contentmarketing:

Voor contentmarketing maken wij gebruik van de online content machine waardoor continuïteit en groei gewaarborgd is maar er vooral voor zorgt dat de ideeën niet opdrogen en er meetbaar inzicht is in de impact van de externe communicatie.

Waarom kiezen voor Cornelissen.Marketing?

  • Marketing huisvest 35+ jaar ervaring in marketing en communicatie gecombineerd met de allernieuwst nieuwste kennis;
  • Is al meer dan tien jaar als zelfstandig bureau actief;
  • Heeft een trackrecord met daarin werk voordmeer dan honderd bedrijven;
  • Koestert langdurige samenwerkingen;
  • Stevig portfolio met een veelvoud aan merkconcepten en webdesign;
  • Goede koffie en een luisterend oor gekoppeld aan een ongebreidelde creativiteit maar met het vermogen om dit gestructureerd om te zetten!

Send Message

Datum 19 oktober 2023 Eric