CreativeKing

CreativeKing
Adres: Roosje Vosstraat 81
Postcode: 5612RT
Plaats: Eindhoven

Beschrijving:

U bent opzoek naar een professionele en betaalbare website voor uw bedrijf of voor uzelf? Dan bent u bij CreativeKing aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites op maat die volledig aansluit op de wensen van de klant en op de huisstijl van uw bedrijf. Ons bedrijf staat bekend om de professionaliteit, de snelheid maar vooral ook om de gunstige prijzen! U krijgt bij ons veel voor weinig.

Ons bedrijf beschikt over een eigen CMS (Content Management System) waardoor wij uw site compleet naar uw wens kunnen inrichten. Daarmee zijn wij flexibeler dan veel andere bedrijven die veelal gebruikmaken van standaard systemen. Via dit systeem kunt u na oplevering zelf eenvoudig content op de website bewerken. Dit kan zowel op de website zelf (Inline bewerken) als via het CMS systeem zelf.

Ook kunt u bij ons terecht voor web shops op maat met o.a. IDEAL betaalmogelijkheid, web applicaties, forum systemen e.d. Alle websites worden responsive ontworpen zodat ze op alle schermformaten goed te bekijken zijn, ook zijn de websites geoptimaliseerd voor Social Media en SEO (zoekmachine optimalisatie).

Heeft u nog geen huisstijl? Ook daarmee kunnen wij u helpen! CreativeKing zal voor u een huisstijl ontwerpen die volledig aansluit op uw bedrijfswerkzaamheden.
U zal hierbij een logo, kleurstijl, lettertype en drukwerk ontwerpen krijgen, op aanvraag kan dit uiteraard ook uitgebreid worden.

Alle mogelijkheden:

  • Website op maat, volledig naar wens met uw huisstijl
  • Web shops
  • Web applicaties
  • Eigen CMS systeem voor bewerken van content
  • Responsive website’s
  • Zoekmachine optimalisatie zodat u goed vindbaar bent via o.a. Google
  • Social Media optimalisatie
  • Webhosting

Bent u (ook) opzoek naar een fotograaf? Ook daarin zijn wij gespecialiseerd, kijk op onze website voor de fotografie mogelijkheden.

U kunt altijd op onze website kijken voor ons portfolio of u kunt direct vrijblijvend een offerte aanvragen op www.creativeking.nl

Stuur bericht

Bedrijfsnaam: CreativeKing

Datum 3 april 2018 René de Haas