CTC Talent

CTC Talent
Adres
Wiltonstraat 2a
Postcode
3905KW
Plaats
Veenendaal
Rubriek(en)

Beschrijving

Wil je effectiever werken met programma’s als Microsoft Excel en Google Spreadsheets en zo jouw productiviteit op het werk verhogen? Wij helpen je daar mee!

Bij CTC Talent kun je praktijkgerichte trainingen volgen voor o.a. basis Computervaardigheden, Microsoft Office, Google Workspace en specialistische programma’s als Power BI en Smartsheet. Hierbij gaan we terug naar de basis en bouwen we vanuit daar de kennis op. Tijdens de intake wordt de al aanwezige kennis en de trainingsbehoefte bepaalt en wordt de training hierop aangepast.

Onze aanpak is leren door te doen. Je leert een nieuwe vaardigheid door het zelf te proberen met praktijkgerichte lessen, oefeningen en casussen van vakkundige trainers. Zo ga je makkelijker om met het programma, verbeter je jouw gebruikerservaring en word je productiever.

Iedereen leert op zijn eigen manier, waar de één de voorkeur heeft voor groepslessen en het samen optrekken met andere cursisten, wil de ander liever op zijn/ haar eigen tempo leren; Online of met individuele begeleiding. Daarom zijn de trainingen op verschillende manieren te volgen: (Dit is afhankelijk van de training.)

Online training

Volg de training volledig via een online programma, zonder extra begeleiding van een trainer.

Individuele begeleiding

Volg de training volgens een persoonlijk programma, met toegang tot de training locatie van CTC Talent in Veenendaal en extra begeleiding door een ervaren trainer.

Groepstraining

Volg het programma via een groepstraining met open aanmelding in een groep van maximaal 6 deelnemers bij CTC Talent in Veenendaal in 2-4 dagdelen (afhankelijk van de training).

Teamtraining

Bij teamtrainingen volgen teamleden een klassikaal programma in groepen van maximaal 6 deelnemers. Ze krijgen les van een vakkundige trainer en leren met behulp van praktische oefeningen effectief te werken met het programma, hierbij is veel ruimte voor specifieke vragen vanuit de cursisten.

Bij meer dan 6 deelnemers worden de cursisten in meerdere groepen ingedeeld.

Een teamtraining kan zowel in-company als op de les locatie van CTC Talent in Veenendaal worden gegeven.

Send Message

Datum 21 september 2023 Bert