Dimehouse

Dimehouse
Adres
Havenstraat 154
Postcode
1404 EM
Plaats
Bussum
Rubriek(en)

Beschrijving

Bij Dimehouse vindt u het meet complete assortiment van industriële meubels in heel Nederland.

Dit is het enige bedrijf waarbij u meubels kan kopen in industriële stijl en het de volgende dag nog bij u thuis afgeleverd wordt. Het bedrijf is online begonnen en heeft tegenwoordig twee vestigingen waarin u de meubels in industriële stijl kan bezichtigen (Bussum en Beverwijk).

Houdt u van een robuuste en stoere inrichting voor uw woonkamer, slaapkamer of andere kamer in uw woning.

U maakt uw inrichting pas echt af met de prachtige industriële stijl die u vindt bij Dimehouse.

Het assortiment varieert van stoelen, tafels en lampen tot kasten. Zo heeft u de keuze uit een prachtig assortiment van de industriële stoelen, eetkamerstoelen, fauteuils, kuipstoelen, barkruk industrieel en industriële eetkamerbanken. Uiteraard is het wel van belang dat u een tafel heeft die matcht bij de stoelen. Precies om deze reden kan u ook even een kijkje nemen bij onze industriële tafels, eettafels, salontafels, industriële bijzettafels en bartafels.

Uiteraard is uw woonomgeving nog niet af met stoelen en een tafel, belichting is één van de grootste sfeermakers.

Daarom bieden wij ook een ruim assortiment aan van industriële lampen, waaronder hanglampen, vloerlampen en tafellampen.

De lampen kunnen dan ook gebruikt worden om één van onze prachtige industriële kasten eens goed in de spotlights te zetten.

Denk hierbij aan een industriële boekenkast, tv meubel, dressoir, nachtkastje of een wijnkast in industriële stijl.

Een groot gedeelte van de meubels verkrijgbaar in zowel onze online als offline meubelwinkels, kan de volgende dag nog bij u thuis bezorg worden.

Geen lege woonkamer, wanneer u net verhuisd bent. We horen vaak dat een woonkamer maar zo 8 tot 10 week leeg kan staan.

Omdat de meubels niet snel genoeg geleverd kunnen worden. Met onze razendsnelle levering kan u de volgende dag nog genieten van uw industriële meubels.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 16 juli 2020 E