Dropgigant

dropgigant logo
Adres:
Peizerweg 97 C5
Postcode:
9727AJ
Plaats:
Groningen

Beschrijving:

Dropgigant is een Dropwinkel uit Groningen met de lekkerste dropsoorten die je kunt vinden. Oud Hollands snoep, menthol dropjes voor je keel, salmiak dropjes van vroeger en drop met Arabische gom. Maar natuurlijk vind je hier ook vegan drop en suikervrije drop! Voor iedereen wat wils.

Weet je niet zeker of je een dropsoort lekker vindt? Bestel dan een proefverpakking van 100g bij Dropgigant. Natuurlijk kunnen de echte liefhebbers de dropjes bestellen in verpakkingen van 250g, 500g en 1kg. Wij leveren alles in een gestempelde, papieren zak die ook nog eens hersluitbaar is.
Zo blijven dropjes lekker lang vers!

Dus, waar wacht je nog op? Bestel ze vandaag nog bij Dropgigant!

Opgericht vanuit een passie voor drop – hier vind je echt bijna alle soorten dropjes. A-kwaliteit van de beste merken, voor jou geselecteerd. In ons assortiment vind je onder andere:

– zoete drop
– zoute drop
– suikervrije drop
– arabische gom drop
– vegan drop
– menthol drop

De lekkerste soorten van meer dan 5 Europese kwaliteitsmerken. Oud hollandse dropjes uit Nederland, suikerwerk uit Duitsland en laurierdrop uit Italie.

Onze webshop is 24/7 geopend. Als je op werkdagen voor 17:00 bestelt verzenden we je pakketje dezelfde dag nog! Meestal heb je jejes binnen 1-4 werkdagen.

Ons magazijn is alleen op afspraak toegankelijk voor afhalen en hanteert beperkte openingstijden. Bel of mail om een afspraak te maken!

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 21 juli 2021 Louis