DUCO systems

Modulaire systemen voor flexibele productie- en werkomgevingen
Adres
Vossenkamp 2
Postcode
9351 VR
Plaats
Leek
Rubriek(en)

Beschrijving

DUCO biedt een modulair platform waarmee u efficiënt veilige en ergonomische productie- en werkomgevingen kunt creëren. Hun platform omvat diverse gestandaardiseerde technische oplossingen en producten, waaronder een modulair aluminium profielsysteem. Dit systeem biedt talloze mogelijkheden, van machineframes tot complexe palletiseeroplossingen.

DUCO-systemen worden al jaren met succes toegepast in diverse industrieën, zoals productiebedrijven, machinebouwers, laboratoria en onderwijsinstellingen. Ze zijn eenvoudig te configureren en passen zich naadloos aan uw specifieke behoeften aan, zonder dat er een volledig nieuw ontwerp nodig is. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten, en bovendien zijn de DUCO-systemen altijd uitbreidbaar.

De modulaire mechanische en elektrotechnische bouwstenen van DUCO zijn grondig getest en doorontwikkeld gedurende de jaren. Ze zijn gestandaardiseerd in 3D CAD-programma's en ERP-software, en de fysieke componenten worden opgeslagen in een geautomatiseerd magazijn, waardoor ze een hoge leverbetrouwbaarheid kunnen garanderen.

Door de modulaire bouwstenen op een slimme manier te configureren, wordt een optimale balans bereikt tussen standaardisatie en maatwerk. Dit resulteert in de ideale combinatie van betrouwbaarheid en flexibiliteit om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Send Message

Datum 18 september 2023 Ferdi