e-bel

e-bel
Adres
Constructieweg 21
Postcode
8263 BE
Plaats
Kampen

Beschrijving

Interbellen

Internetbellen van E-bel
Internetbellen, Hosted IP of Voip-telefonie van E-bel is goedkoop en betrouwbaar telefoneren via het internet, de manier voor ondernemend Nederland om fors te besparen op de jaarlijkse telefoniekosten en de totale kwaliteit van zakelijke telefonie te verhogen.
Hosted IP telefonie is betrouwbaar, flexibel van hoogstaande digitale kwaliteit en bovendien flink goedkoper.  Bij E-bel host u net als bij een website, een telefooncentrale.  Wat Hosted IP telefonie van E-bel uniek maakt , is dat u als klant de beschikking krijgt over uw eigen stand-alone belserver. Deze server wordt alleen gebruikt als uw telefooncentrale (Veiliger kan niet !). E-bel installeert de server, de toestellen, zorgt voor de benodigde software en regelt het onderhoud en de updates. U heeft er geen omkijken naar!
Uw bereikbaarheid optimaal, uw kosten minimaal, de betrouwbaarheid maximaal, met Hosted IP - telefonie van E-Bel. Het unieke Voice over IP van E-bel, is de moderne flexibele telefonie oplossing voor de ouderwetse telefooncentrale en dure telefoonrekeningen

Send Message

Datum 3 april 2018 René de Haas