E Dental

Dé specialist in Stand-Alone behandelconcepten.
Adres
Kelvinring 5
Postcode
2952 BG
Plaats
Alblasserdam

Beschrijving

Als dental depot en totaalinrichter leveren we een zeer breed assortiment aan hoogwaardige tandarts apparatuur in diverse prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een complete behandelunit, röntgenapparaat, afzuigmotor of autoclaaf, wij leveren uw tandarts apparatuur, snel en uiteraard deskundig geïnstalleerd.

E Dental is flexibel en denkt met u mee, zo worden er regelmatig units geheel aangepast om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen. Natuurlijk is niet alles haalbaar maar door creatief te denken en doorzettingsvermogen hebben wij menig klant blij verrast met een oplossing die bij geen ander bedrijf mogelijk was.

De medewerkers van E Dental kenmerken zich door flexibiliteit en gedrevenheid. Iedereen is binnen zijn of haar afdeling multifunctioneel inzetbaar is. Zo zijn onze vertegenwoordigers, naast advisering over aan te kopen apparatuur, volledig in staat een complete 3D indeling van uw praktijk voor u te verzorgen zonder dat u (dure) architecten of binnenhuisarchitecten hoeft in te schakelen.

E Dental heeft alle kennis en kunde onder 1 dak en is hierdoor uw multifunctionele dentale(bouw)partner.

Send Message

Datum 13 oktober 2023 Harmen