Greenheat

Greenheat
Adres: Koninginneweg 11
Postcode: 1217 KP
Plaats: Hilversum

Beschrijving:

Wij, Gree?heat, zijn de originele ‘earth friendly’ webwinkel voor de milieubewuste consument, gespecialiseerd in een uniek assortiment milieuvriendelijke vaste brandstoffen voor de winter en/of zomer.

Onze producten moeten kunnen bijdragen:

  • aan een verbetering van uw kwaliteit van leven, voor u, uw directe omgeving en de gemeenschap ( People = het Sociale element)
  • aan een positief effect op het milieu (Planet = het Milieu element)
  • een economisch voordeel voor u en / of uw (directe) omgeving (Profit = het Economisch element)

Wij zijn op een missie u als consument en eindgebruiker graag ervan te willen overtuigen, dát er inmiddels te kiezen valt, dát er voor diverse alledaagse non-food gebruik~ en verbruiksartikelen betaalbare, kwalitatief zeer goede milieuvriendelijke(r), duurzame(r)alternatieven zijn;

ofwel, ‘groen’ begint met het eenvoudige besef dát het anders kan, dát het betaalbaar is, dát elke bijdrage leuk kan zijn & u een goed gevoel geeft. Uw individuele bijdrage doet er altijd toe & heeft altijd effect … voor nu én voor onze kinderen. De aarde is tenslotte het erfgoed van onze kinderen.  Kortom: ‘it does make sense!’

 

Ons Gree?heat motto is:  ‘erger je niet groen, maar kies groen’. Volg uw hart, durf kleur te bekennen en kies verantwoord!

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Greenheat

Datum 3 april 2018 René de Haas