Haarstichting

Haarstichting
Adres
Wilsonsplein 2
Postcode
2011 VG
Plaats
Haarlem
Rubriek(en)

Beschrijving

De Nederlandse Haarstichting is opgericht om mensen met haarproblemen, haaruitval en haarziekten voor te lichten en te helpen.

Haarstichting | haaruitval, haarproblemen & haarziekten

De Nederlandse Haarstichting is een onafhankelijke goede doelen stichting zonder winstoogmerk. De Haarstichting is hét centrale medium waar iedereen met haarproblemen en haarziekten terecht kan.
Om mensen met
haaruitval, haarproblemen en haarziekten beter te kunnen helpen en door te kunnen verwijzen, wordt nu naar verschillende soorten instanties gezocht om zich aan te sluiten bij de Nederlandse Haarstichting.

De Nederlandse Haarstichting is in het leven geroepen om iedereen, met wat voor soort haarprobleem dan ook, voor te lichten, te helpen en bij te staan. Dit doen wij o.a. door informatie te geven, door mensen ervaringen te laten delen met lotgenoten, door mensen online testen te laten doen op hun haaruitval en haarproblemen en door mensen met haarproblemen en haarziekten in contact te brengen met instanties als dermatologen, haartransplantatieklinieken, haarwerkbedrijven, geregistreerde kappers, ontharingsklinieken en psychologen

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 3 april 2018 René de Haas