Halkes Detective Service

Halkes Detective Service
Adres
Middelburgsestraat 6
Postcode
4461EH
Plaats
Goes
Rubriek(en)

Beschrijving

Halkes Detective Service biedt u met feitenonderzoek een helpende hand bij het verkrijgen van uw recht.

Als u zit met een conflict of probleem waarmee u naar een advocaat wil stappen, is het belangrijk dat u alle informatie daarover compleet, feitelijk en overzichtelijk kunt aanleveren. Halkes kan u dan helpen met het verzamelen van de benodigde informatie en bewijzen, die te ordenen en ze overzichtelijk te presenteren.

Naast dit juridisch feitenonderzoek biedt Halkes ook allround particulier onderzoek aan. Hieronder vallen alle soorten onderzoek die doorgaans worden geassocieerd met het werk van een privédetective. Daarbij valt te denken aan de opsporing van uit het oog verloren personen, het screenen of identificeren van mogelijke zakenrelaties, verhaalsonderzoeken en onderzoeken naar lichte vormen van criminaliteit.

Halkes doet zijn onderzoeken volgens de werkwijze van het methodisch rechercheren. Het agentschap heeft een vergunning van het ministerie van Justitie om op te treden als particulier recherchebureau. Het is aangesloten bij de Brancheorganisatie voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Wilt u Halkes Detective Service een onderzoek voor u laten uitvoeren of hulp van ervan bij een van uw eigen onderzoeken, dan kunt u contact opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Send Message

Datum 3 april 2023 Chris