HG Webdesign

HG Webdesign - Design Uut de Achterhoek
Adres
de Savornin Lohmanstraat 4
Postcode
7103 GW
Plaats
Winterswijk
Rubriek(en)

Beschrijving

Gevestigd in Winterswijk bouw en ontwerp ik websites, maar design ook advertenties en logo's. Daarnaast verbeter ik websites voor een betere vindbaarheid.

Webflow CMS

Begonnen in 2008 met het handmatig coderen van websites ben ik sinds kort overgestapt naar Webflow CMS. Dit is een 'all in one' systeem. Hosting, updates en backups zijn 'all in'. U hoeft hier niets aan te doen. Webflow bevat zijn eigen editor. Hiermee kan iedereen zijn website snel en eenvoudig zelf aanpassen of uitbreiden. Bovenop dit alles, is het veilig en super snel dankzij AWS.

AWS is actief op het gebied van duurzame energie. Ze streven naar een 100% gebruik van duurzame energie voor al haar Cloud diensten.

Google My Business

Wil je iets doen aan je lokale positie in Google buiten je website om? Investeer dan in Google My Business. Dit is niet alleen een plekje op Google Maps maar een mooi startpunt voor eventuele nieuwe klanten. Promoot je bedrijf lokaal via de Google Local Box, het blok met foto's, sterretjes, aanbiedingen etc. dat vaak getoond wordt rechts naast de zoekresultaten.

Schema.org

Wist je dat je Google een handje kunt helpen bij het vinden van jouw website? En het mooie is, het kost je niets! Hoe je dat doet? Je voegt een extra stukje code (schema) toe aan je website waarin je Google precies verteld wat je doet, waar en voor wie.

Ik ben steeds op zoek naar de beste oplossingen, jij ook?

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 8 september 2020 Hans