Horeca King

Horeca King
Adres
Vijzelweg 21 A
Postcode
5145 NK
Plaats
Waalwijk
Rubriek(en)

Beschrijving

Over Horeca King: Jouw Partner in Horeca-Afzuiging en Ventilatie

Wie zijn wij?

Horeca King is dé specialist op het gebied van horeca-afzuiging en ventilatie. Met een uitgebreid assortiment aan producten en diensten helpen we horecaondernemers om een gezonde en goed geventileerde omgeving te creëren in hun zaak.

Onze Missie

Onze missie is om horecaondernemers te voorzien van hoogwaardige, betrouwbare en efficiënte ventilatieoplossingen die voldoen aan alle wettelijke eisen en normen. We streven ernaar om een partner te zijn die niet alleen producten levert, maar ook deskundig advies en professionele installatieservices biedt.

Ons Aanbod

Bij Horeca King vind je een breed scala aan producten, waaronder afzuigkappen, afzuigmotoren, ventilatiesystemen en diverse accessoires. Al onze producten zijn van topkwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van horecaondernemingen van elke omvang.

Deskundig Advies

Naast ons uitgebreide productassortiment bieden we ook deskundig advies op maat. Ons team van ervaren professionals staat klaar om horecaondernemers te adviseren over de beste ventilatieoplossingen voor hun specifieke situatie.

Professionele Installatieservices

Om ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal profiteren van onze producten, bieden we professionele installatieservices aan. Ons team van gecertificeerde installateurs zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie van alle ventilatiesystemen.

Waarom Kiezen voor Horeca King?

  • Breed assortiment aan hoogwaardige producten
  • Deskundig advies op maat
  • Professionele installatieservices
  • Klantgerichte benadering en uitstekende service

Onze Producten: Hoogwaardige Ventilatie- en Afzuigoplossingen

Bij Horeca King vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten op het gebied van horeca-afzuiging en ventilatie. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Hieronder vind je een overzicht van enkele van onze meest populaire producten:

Afzuigkappen

Onze afzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder wandafzuigkappen, eilandafzuigkappen en plafondafzuigkappen. Ze zijn ontworpen om efficiënt rook, dampen en geuren af te voeren en zorgen voor een schone en frisse keukenomgeving.

Afzuigmotoren

Onze afzuigmotoren zijn krachtig en betrouwbaar en zorgen voor een optimale luchtstroom in jouw keuken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen, zodat je altijd een motor kunt vinden die perfect past bij jouw ventilatiesysteem.

Afzuigboxen

Onze afzuigboxen zijn ontworpen om effectief warme, vervuilde en vochtige lucht af te voeren uit jouw keuken of horecagelegenheid. Ze zijn voorzien van krachtige slakkenhuismotoren die weinig geluid produceren en zorgen voor een optimale luchtstroom. Met hun geïsoleerde behuizing en brandwerend noppenfoam zijn onze afzuigboxen vrijwel geruisloos en voldoen ze aan alle eisen voor veiligheid en efficiëntie.

Ventilatiesystemen

Onze ventilatiesystemen zijn ontworpen om een constante toevoer van frisse lucht te garanderen en overtollige warmte en vocht af te voeren. Ze zijn geschikt voor verschillende ruimtes en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw horecazaak.

Accessoires

Naast afzuigkappen, afzuigmotoren en ventilatiesystemen bieden we ook een breed scala aan accessoires, zoals luchtroosters, filters en regelaars. Deze accessoires zorgen voor een optimale werking en onderhoud van jouw ventilatiesysteem.

Of je nu een nieuw ventilatiesysteem wilt installeren of op zoek bent naar vervangende onderdelen, bij Horeca King vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde en goed geventileerde horecaomgeving.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op!

Wil je meer weten over hoe Horeca King jouw horecazaak kan helpen met ventilatie en afzuiging? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Send Message

Datum 19 maart 2024 Horeca King