Impaqto

Impaqto
Adres
Bartokstraat 292
Postcode
5011 JD
Plaats
Tilburg
Rubriek(en)

Beschrijving

Impaqto is een jong, fris en creatief online marketing bureau. Wij krijgen energie van online resultaat boeken. Of het nou gaat om het beter zichtbaar zijn in de Google zoekmachine of het verzorgen van mooie ROI (Return on invest) Google Advertising campagnes, wij gaan de uitdaging graag aan!

Met een enthousiast en zeer ervaren team werken we bij Impaqto aan het online resultaat voor jouw onderneming. Wil je hoger in de zoekresultaten van Google staan of flexibel adverteren binnen de Google zoekmachine? Impaqto regelt het!

Online Marketing op Maat

De samenwerking met Impaqto is altijd op maat. Door het uitvoeren van grondige analyses, is ons voorstel tot een samenwerking altijd op maat. De groei van jouw online onderneming is iets wat wij persoonlijk nemen. Met een hecht, klein en informeel team werken we daarom 6 dagen per week aan jouw online resultaat.

In een wereld die steeds verder digitaliseert wordt het als ondernemer steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn. Tegenwoordig is het bijna ondenkbaar dat een bedrijf niet in zijn online visitekaart investeert. Wat is een visitekaart waard als hij nooit wordt uitgedeeld? Precies! Daarom is het als ondernemer zo belangrijk om te investeren in het online gedeelte van je bedrijf.

Bij Impaqto hebben we de juiste kennis en ervaring in huis om de gewenste bedrijfsdoelstellingen stap voor stap te bereiken. Bij Impaqto kan je rekenen op transparantie en pro activiteit. Onze klanten zijn gewend om te weten waar ze aan toe zijn en ontvangen tijdig advies om in te spelen op kansen die zich voordoen binnen hun markt. Daarnaast staan onze online marketing specialisten altijd klaar om snel te schakelen of om te sparren over bepaalde ontwikkelingen of strategieën.

Send Message

Datum 15 februari 2023 Dyron