InEnergy Annette Baker

InEnergy Annette Baker
Adres: Luitgardeweg 18 A
Postcode: 1211 NB
Plaats: Hilversum

Beschrijving:

InEnergy biedt persoonlijke ondersteuning op het gebied van zowel lichamelijke als psychische klachten. Door middel van energetische therapie in combinatie met praktische coaching kan er gewerkt worden aan o.a. stress, overgangs- en relatieproblemen, (chronische) pijnklachten en slapeloosheid. Deze ondersteuning is voor jong en oud.

Lichamelijke klachten wijzen op een verstoring van de lichamelijke en/of psychische balans. Vaak is de oorzaak niet direct aanwijsbaar. De balans wordt hersteld als er een afgestemde behandelmethode wordt toegepast.

Naast bovenstaande verzorgt InEnergy Reiki inwijdingen en Reiki oefensessies.

InEnergy biedt bedrijven behandeling op locatie!

In ieder bedrijf zijn wel medewerkers die zich fysiek niet goed voelen of niet lekker in hun vel zitten. Of dit nu is door fysieke klachten, privé-problemen of door problemen op de werkvloer; het resultaat er van is dat de medewerker niet, of minder goed presteert.

InEnergy biedt bedrijven behandeling op locatie. Dit is de mogelijkheid om medewerkers tijdens werkuren een energetische behandeling te geven of een hoofdmassage toe te passen. Life-coaching kan uw medewerkers begeleiden bij stress op de werkvloer, maar ook bij privéproblemen zoals een ernstig zieke in de familie of zelfs rouwverwerking, zorgen over de kinderen…

Denkt u bij een overeenkomst aan de mogelijke besparing op het ziekteverzuim, misschien wel verloop en daarmee verlies van kennis en ervaring.

Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met InEnergy, Annette Baker,op 06 273 120 88 of stuurt u een bericht aan info@InEnergy.nl

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd even een bezoekje brengen aan de eigen website van InEnergy.

 

Stuur bericht

Bedrijfsnaam: InEnergy Annette Baker

Datum 3 april 2018 René de Haas