Intovent

Intovent logo
Adres
Platinastraat 34
Postcode
6031 TW
Plaats
Nederweert
Rubriek(en)

Beschrijving

Intovent

Wie zijn wij?

Ventilatie is meer dan de lucht verversen. Ventilatie is een vak dat in iedere situatie om maatwerk vraagt. Daarvoor heb je specialisten nodig. Professionals die service in het DNA hebben, simpelweg omdat ze er plezier uit halen om mensen blij te maken. Dat doen we namelijk dagelijks met onze ventilatieoplossingen. Welkom bij Intovent.

Onze drijfveren

Van kokkerellen tot bankhangen, en van thuiswerken tot tafelen met vrienden en familie. Je huis is het toneel van een groot deel van je leven. Maar een huis voelt pas als een thuis als je er aangenaam kunt leven in een gezond binnenklimaat. Daar levert Intovent graag een bijdrage aan. Omdat iedereen recht heeft op een gezonde leefomgeving. Omdat we nooit concessies doen aan comfort. En omdat we geloven in de kracht van duurzame oplossingen.

Vooruitstrevend in ventilatie

Net als de lucht is ook ventilatietechniek altijd in beweging. Intovent omarmt innovatie, want duurzaam denken en doen zit ons in het DNA. Daardoor zijn onze klanten verzekerd van de laatste inzichten en de modernste technieken met het hoogste rendement.

 

Zo maakt Intovent het verschil

Zonder service geen kwaliteit. Daarom is Intovent merkonafhankelijk, want alleen dan kun je écht vanuit het klantbelang denken. Met onze expertise denken we mee over ventilatieoplossingen op maat. En onze servicemonteurs ontzorgen je volledig bij de installatie. Kortom: we zijn graag betrokken van advies tot onderhoud en vervanging, want kwaliteit gedijt bij continuïteit.

Send Message

Datum 13 december 2023 Carmen