Knapzak Benelux BV

Knapzak Benelux BV
Adres
Poppelseweg 7D
Postcode
5051PL
Plaats
Goirle
Rubriek(en)

Beschrijving

Knapzak Benelux levert een bijdrage aan een circulaire economie en een duurzame wereld. Met kwalitatief hoogwaardige producten helpen wij klanten afval aan de bron te scheiden. Als toonaangevende speler binnen het domein afvalverwerking dragen wij bij aan het creëren van een betere en schonere wereld. Wij bieden inventieve oplossingen aan bedrijven om efficiënt afval in te zamelen, zodat wij hen helpen om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Samen voor een schonere wereld

Natuurlijke grondstoffen zijn niet oneindig. Daar zijn wij ons van bewust. We moeten met elkaar naar een circulaire economie en een duurzame wereld. Het is daarom ons streven om de afvalberg zo klein mogelijk te maken.

Binnen het domein afvalverwerking is de bijdrage van Knapzak van essentieel belang; wij leveren inventieve oplossingen aan bedrijven om efficiënt afval in te zamelen, waardoor zij in staat zijn duurzaam en maatschappelijk verantwoord te werken. Onze kwalitatief hoogwaardige producten helpen bedrijven om afval aan de bron te scheiden en daardoor minder restafval te produceren (re-duce). En van het ingezamelde materiaal worden weer grondstoffen gemaakt voor nieuwe producten (recycling).

Daarnaast dragen wij in de productie van onze Knapzakken ook bij aan een circulaire economie, doordat onze zakken voor een groot deel uit gerecycled materiaal bestaan. In de toekomst hebben we (vrijwel) uitsluitend nog circulaire producten.

Benieuwd naar onze afvalscheidingsproducten?

Bezoek de website van knapzak voor het brede assortiment afvalzakken, afvalbakken en afvalzakhouders.

Send Message

Datum 3 oktober 2023 Eliza Helmond