Mari

Mari
Adres
Stayerhofweg 2C
Postcode
5861 EJ
Plaats
Wanssum

Beschrijving

Mari is gespecialiseerd in de professionele aanleg, renovatie en onderhoud van buiten- en binnenzwembaden, zowel voor particulier als publiek gebruik.

Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de markt en hebben een gedegen reputatie opgebouwd in het realiseren van de wensen en dromen van onze klanten.

Mari is er voor iedereen. Wij vertalen vrijblijvend uw wensen en budget naar een duurzame, fraai en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Een eindresultaat dat resulteert in een jarenlang probleemloos gebruik van uw zwembad of wellness product.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in esthetische en technisch hoogwaardige exclusieve bouwkundige zwembaden. U kunt bij ons terecht voor een overloop-, infinity- en hoogwaterlijnskimmer zwembad, maar ook andere – niet alledaagse – ideeën met betrekking tot zwembaden.

Mari is er zeer zeker ook voor u als architect, interieurarchitect, tuinarchitect, bouwadviseur, aannemer of hovenier. Een fraai en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat begint immers met een goed ontwerp.

U kunt een uitstekende en gedegen voorbereiding, uitvoering en (na)service van ons verwachten. Wij komen altijd onze afspraken na!

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 5 augustus 2020 Scherp Online -