Plat dak expert

Plat dak Exper - Dakdekker Van Leeuwen
Adres
Poortland 66
Postcode
1046 BD
Plaats
Amsterdam

Beschrijving

Plat dak Expert

Bij Plat Dak Expert hebben we jarenlange ervaring en zijn we uw autoriteit op het gebied van platte daken. Naast een uitstekende service bieden wij ook goede prijzen en voorwaarden! Als u een dakrenovatie of lekkage reparatie nodig heeft vanwege een oud en lekkend dak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen want geen klus is ons te groot of te klein. Wij begrijpen dat lekkages verstrekkende gevolgen kunnen hebben als ze niet worden verholpen, dus het probleem zo snel mogelijk vinden en verhelpen is cruciaal – gelukkig is ons team van dakdekkers er om uw daklekkage snel te verhelpen!

Daklekkage

Wij zijn trots op onze efficiëntie en toewijding aan het leveren van hoogwaardige service wanneer dat nodig is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of uw contactgegevens door te geven, zodat we meteen iemand kunnen sturen als u een daklekkage heeft! Wij hebben er plezier in om u snel van dienst te zijn en altijd een uitstekende service te bieden.

Nieuw dak

Als u zonnepanelen heeft en toe bent aan een nieuw dak, geen nood! Wij van plat dak Expert bieden gratis demontage en hermontage van uw zonnepanelen wanneer u een nieuw bitumen (of siliconen) dak van ons krijgt. Bovendien hebben onze daken een garantie van 10-20 jaar, hoe oud ze ook zijn. Is de huidige staat van uw dak een noodgeval? Aarzel dan niet en vraag nu een gratis offerte bij ons aan!

Stuur boodschap naar geregistreerde

Datum 17 oktober 2022 Theo